Anyukák! Aki dohányzott a babája megfoganása előtt, hogy bírja? Később újra rágyújtott vagy örökre letette?
én azonnal letettem a cigit, mikor 5 hetes babával a pocakomban megcsináltam a tesztet. aztán szültem és most szoptatok.
de úgy el tudnék szívni egy szál cigit egy kávé mellett!
természetesen kizárt, hogy rágyújtsak, de hiába telt el lassan egy év, még most is kívánom. nem érzem azt, hogy leszoktam volna.
mások persze azt mondják, hogy: ha már ennyit kibírtam, már minek?!
és nekik is igazuk van, én mégis úgy érzem most, hogy amikor már nem fogok szoptatni, ismét rá fogok gyújtani.
talán mert nem magamért raktam le.
ti hogy álltok ezzel a kérdéssel??
szeretném megkérni a sosem dohányzókat, hogy ne itt és most indítsatok leszoktató kampányolásba!
nem vitát szeretnék nyitni és legfőképp ne pocskondiázzuk és ne ítéljük el egymást!
köszönöm!
én úgy tervezem, hogy mikor babám elválasztja magát akkor egy szál cigit elszívok :) szerintem rosszul leszek kb. 2 év kihagyás után és soha többé nem akarok rágyújtani majd!
tudom ez így hülyén hangzik, de én nem akarok dohányozni csak egyetlen egy utolsó szálat szeretnék elszívni, mert az még kimaradt az életemből, bébi miatt nem szívtam el ezzel a tudattal még egy szálat, ezt be fogom pótolni :D
érzem a férjemen a büdös bagó szagot, mikor megyünk az utcán és dohányoznak mellettünk, ku*** büdösnek érzem, nem akarom, hogy a gyermekem ilyen szagot érezzen rajtam, ez legyen az "anya illat" számára!
Hát, lányok, bárki bármit mond, márpedig a leszokás AKARAT kérdése. 12 évig (!!!) dohányoztam. Páromat interneten ismertem meg, ő soha nem dohányzott, és tulajdonképpen úgy kezdtünk el levelezni, hogy azt írtam neki: ha lenne kiért, akkor leszoknék. Így tényleg miatta leszoktam. Egyik napról a másikra letettem, pedig volt olyan nap, hogy egy egész dobozzal elszívtam. De engem zavart volna, hogy ha csókolózunk, úgy érezheti, mintha hamutartót nyalogatna.
Ez volt áprilisban 5 éve. Amikor terhes lettem a kisfiammal, jobban undorodtam a cigifüsttől, mint a párom, aki soha nem dohányzott.
És most meg már egyáltalán nem kívánom, bár mostanában, hogy le kellene adnom vagy 8-10 kg-ot, mondtam egy pár barátnőmnek, hogy lehet újból cigiznem kéne, mert akkor mindig sovány voltam, ha bagóztam. De nem, nem fogok csak ezért rágyújtani, pláne, hogy már nagyon émelygek a szagától. Jobb nekem a koporsószög nélkül.
Nem akarlak elkeseríteni, de nem hiszem, hogy sokáig húzod már.
Előbb vagy utóbb rá fogsz gyújtani, ha ennyire szereted.
Én ugyan nem dohányoztam, de Coca-Cola imádó vagyok.
Egyik nap arra ébredtem, hogy nem bírok koffeint fogyasztani, undorodtam a Colától is.
A szülés után viszont nem akartam visszaszokni rá.
Na nem ment, most megint hatalmas mennyiséget veszek magamhoz, nagy élvezettel.
Szia!
Én dohányoztam terhesség előtt, akkor hagytam abba, mikor megtudtam, hogy babát várok. Szülés után szoptatni nem tudtam, semmi tejem nem volt, és szép lassan visszaszoktam a cigire, azóta is szívom. Ennek 1 éve mostmár. Nem sokat, napi 5-6 szálat.
Sziasztok.
Juni 21.en lesz egy eve hogy leszoktam amikor 4hetes pocakos voltam.
Ugy terveztuk a ferjemmel, hogy a baba megfoganasa elott 1 evvel mindketten leszokunk, de ovszer mellett sikerult a baby, igy nem tudtam a 4.hetig, hogy van egy babam.
Sajnos nem szoptatok :( de nem szoktam vissza a dohanyzasra, pedig sokszor megkivanom.Igazabol az az egy tart vissza, hogy kilelegzem a szenmonoxidot ami ugye karos....a lanyom meg belelegezne....
Na a ferjem azota sem szokott le!!
Pedig megigerte mult ev juniusaban, hogy augusztusig leszokik.Augusztusban, hogy karacsonyig.Karacsonykor, hogy szilveszterig.Szilveszterkok meg azt, hogy amig a baba megszuletik.
Na ehez kepest mar el mult hetfon 4 honapos es meg mindig szivja :(
Ez akarat kerdese....kinek tobb kinek kevesebb sikerrel megy.
Kitartas csajok!!
Terhesség előtt volt hogy napi másfél doboz is elment. terhesen egy szálat sem szívtam, nem is bírtam volna. Most egy éve újra dohányzom de annyit meg tudok állni, hogy napi egy két szál, ha rosszabb nap mint a mai akkor 4.
A barátnőm ugyanúgy visszaállt mint terhesség előtt. Én szerintem csak a pénzt sajnálom és azért nem úgy nyomom mint régen így van hogy 2 hétig elég 1 dobi cigi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!