Dohányzás mellett volt már aki teherbe esett? Ha igen, hány éves volt és hány évig dohányzott előtte?
Szia! 7 évnyi dohányzás után lettem terhes, de csak a pozitív tesztnél raktam le a cigit, pedig tervezett baba volt.
Szép, egészséges kisfiú :o)
10év bagó után lettem terhes, persze azonnal 100%osan letettem s amig szoptattam sem gyujtottam rá.aztán mikor 7hónapos lett a baba s már el-elmentem valamerre a barátokkal is havonta-2havonta 1x akkor megint el-elszivtam pár szál cigit..babám mellett soha. aztán ujra terhes lettem és azóta ismét egy szál se.
meg lehet állni igenis. sokan irjak itt az oldalon h nem birják letenni 1-2szálat muszáj. a francokat. én 10évig erős bagós voltam nem 1-2szálas, nem mondom h nem volt olyan h de rágyujtottam volna, de nem voltam miatta idegbeteg s egyszer sem szivtam 1slukkot sem h kiderültek a babák. meghaltam volna a lelkiismeretfurdalástól. hát h utána ujra cigizni fogok azt nem zárom ki, mert én élveztem, szerettem is nagyon cigizni...de biztos h nem a babák mellett,csak ha kimenőm van. bagós szájjal nem puszilnám meg soha a kicsikéimet...ez a véleményem még igy pluszban a kérdezett válaszokon kivül:)
Én most, 24 évesen tettem le a cigit 5 év masszív dohányzás után, amint kiderült, hogy babát várok. Sajnos a pozi tesztig nem volt elég erőm hozzá, hogy letegyem. Viszont már nem kívánom, a szagát sem igen tűröm már meg, szerencsére férjem abszolút nem dohányzik, így legalább itthon nem kell szagolnom. Igyekszem ezt a jó szokásomat a gyermekünk megszületése után is megőrzini, jó lenne most már abszolút cigaretta-mentes életet élni.
Ahhoz pedig, hogy vannak, akik a terhesség alatt sem teszik le a cigit, annyit fűznék hozzá, hogy a gyereknek sokkal fontosabbnak kellene lennie a bagónál...
Nekem is nehéz volt letenni, mert a pozi teszt után még jó ideig kívántam, nagyon jól esett volna. De mint írtam, egy idő után már nem kívántam, és a szagától is émelyegtem. Szóval ez az egész csak akaraterő kérdése. Én nem lennék képes kockáztatni a születendő gyermekem egészségét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!