Anyukák! Aki dohányzott a babája megfoganása előtt, hogy bírja? Később újra rágyújtott vagy örökre letette?
én azonnal letettem a cigit, mikor 5 hetes babával a pocakomban megcsináltam a tesztet. aztán szültem és most szoptatok.
de úgy el tudnék szívni egy szál cigit egy kávé mellett!
természetesen kizárt, hogy rágyújtsak, de hiába telt el lassan egy év, még most is kívánom. nem érzem azt, hogy leszoktam volna.
mások persze azt mondják, hogy: ha már ennyit kibírtam, már minek?!
és nekik is igazuk van, én mégis úgy érzem most, hogy amikor már nem fogok szoptatni, ismét rá fogok gyújtani.
talán mert nem magamért raktam le.
ti hogy álltok ezzel a kérdéssel??
szeretném megkérni a sosem dohányzókat, hogy ne itt és most indítsatok leszoktató kampányolásba!
nem vitát szeretnék nyitni és legfőképp ne pocskondiázzuk és ne ítéljük el egymást!
köszönöm!
igen, én is szerettem cigizni. a lakásban sosem dohányoztunk és nekem is cigizik a párom. elég erős dohányos. mondjuk nem zavar, de én is érzem a szagot. és et én sem szeretném.
talán, ha a szoptatás végére érek, máshogy érzek majd.
tejem szerencsére van bőven, így amíg tudok, szoptatok.
Nehéz dolog ez..
sajnos ezt más ex-dohányosoktól is hallottam, hogy leszokni szinte lehetetlen, az ember megállja, hogy ne gyújston rá és kész, de attól a vágy még ott van többé kevésbé, hol erősebben, hol gyengébben. megértem, hogy megőrülsz egy szál cigiért. állítólag terhesség alatt sokan megundorodnak a cigitől (én sajnos nem tartoztam közéjük, de megálltam, hogy ne cigizzek) és a szoptatás időszakában újra megkívánják és visszaszoknak. anyukám is így volt. viszont azt tanácslom, hogy próbálj nem visszaszokni, ha kell vegyél igénybe orvosi segítséget. tényleg nem éri meg visszaszokni, meg fogod bánni.
:-)
már többször álmodtam, hogy rágyújtottam. a terhesség alatt 3x, mióta szültem 2x.
olyan jól esett álmomban is, kivéve a legelső álomban, akkor csak fél szálat tudtam elszívni, mert rájöttem, hogy babát várok és azonnal eldobtam... :-)
másnap reggel lelkiismeretfurdalással ébredtem... pedig csak álom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!