Megérzi egy pici baba, hogy az anyja dohányzott?
Figyelt kérdés
Egyik rokonomnak van egy pár hetes pici babája. Terhessgée alatt is dohányzott, nem tudta senki sem lesbeszélni, és a szülés után is szíja a cigit, most még intenzívebben (állítólag hamar lefogy tőle).
A leginkább az zavar, amikor úgy adja a gyerkőc szájába a cumit, hogy előtte ő is bekapja és lenyalja, és nem is zavarja, hogy előtte éppen cigizett. Ha szólok, megsértődik, mert neken nincs babám, és ugysem értek hozzá.
Igazából a gyereket féltem.
2008. dec. 16. 19:27
1/5 anonim válasza:
Hogyne érezné! Ráadásul ha szoptat és úgy cigizik, belemegy az anyatejbe...
2/5 anonim válasza:
Én pedig sajnálom a gyereket. Jó hülye az anyja. Megérezni megérzi, neki az az anyaszag, a cigis. Soha nem tudja meg, hogy az milyen is az igazi anyaillat valójában. Ő a cigisre fog bukni...pár hetes és cigizik a nő.. megáll az eszem.. hülye qrva! bocs...
3/5 anonim válasza:
A baba biztosan érzi a szagot, ízt, de neki ez nem hinném, hogy kellemetlen. A tejbe én is úgy tudom, hogy bekerül és ez nem előnyös, de, ha a barátőd letenné hirtelen a cigit, akkor lehet, hogy mint én is voltam hetekig ön és közveszélyes hangulatba kerülne, ami nem biztos, hogy előnyös egy pár hetes baba mellett, az se jó a babának. Neki kell ezzel megharcolnia és nem könnyű.
4/5 anonim válasza:
Én nem dohànyzoként se venném a szàmba a cumit,és adnàm ugy oda egy pici babànak.
Hàt akkor miért kell sterilizàlni egyàltalàn`?
Nem értem.
Az hogy ö ugy csinàlja,az ö dolga,ö az anyja,te sajnos nem szolhatsz bele,csak véleményed lehet.
Szomoru az ilyen eset,de ebböl kell tanulni.
5/5 anonim válasza:
Elég szomorú hogy a barátnőd így bábik a babájával és semmit sem tehetsz ellene.a cigit biztos hogy érzi a baba is és olvastam minden káros anyag átmegy a tejbe sőt még 3X több káros anyag mint amit az kap aki elszívja a cigit.Na meg hogy lenyalja a cumit azzal egy csomó bacit átjuttat a babának még ha az anyja is pláne ha bagózik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!