Passzív dohányos vagyok. Az anyósom szerint túlságosan beleélem magam a terhességbe, ő két gyereket szült és mindkettővel dohányzott, nyugodt szívvel megitta a konyakot is mert attól szép lesz a baba bőre. Túlreagálom?
Igazad van!!! Döbbenetes, hogy épp az a baja hogy vigyázol a babádra! oldjátok meg, hogy csak a kijelölt helyen dohányozzon! Hihetetlen hogy ilyen tapintatlan... Te pedig nyugodtan ragaszkodj az elveidhez, pláne, hogy helyesek!
sok sikert
Szia
Az a baj,h szeritnem az anyosoddal nem lehet megertetni,h ez igen is karos,mert O ugy gondolja,h ket gyereket is szult igy,es ugye elvileg nincsen semmi baj a gyerekeivel.
En azt is elfogadom,h vki annyira felelotlen,h cigizik a terhessege alatt,mert ez az O dontese,igaz,ha a baba beszelni tudna biztos mondana,h ez neki nem jo,es ne csinalja.
En is cigiztem,de ahogy megtudtam,h babas vagyok letettem,es a parom meg mindig cigizik /nem sokat/ es nem is mellettem hanem kint az udvaron,vagy leginakbb amikor nincs itthon,de meg igy is borzalmasan zavar a cigiszag,es biztos,h ez az agyam miatt is van,es igy akarom vedeni a picit mindentol.
Azert probalj meg beszelni az anyossal,hatha kicsit megertobb lesz,es meg lehet oldani a dolgot koltozes nelkul is.
Nagyon drukkolok,h rendezodjon ez az ugy
Amikor a kedves anyósod szült akkor még egészen más volt a világ.Az volt a módi, hogy este 10kor etetni kell, legközelebb reggel 6-kor, és ha valaki véletlen felkelt a síró gyerekhez le lett nézve.Most mi van? 3 óránként kaja van, hiszen a picit táplálni kell, nem szabad dohányozni, mert már bebizonyították, hogy minden eggyes cigaretta elszívása olyan mintha az ágya fölé hajolnál és telibe fújnád a kis arcába a füstöt hiszen minden amit megeszel/iszol/szívsz, bekerül a magzatvízbe mert a méhlepény nem tudja azokat kistűrni.Ezért éreznek ízeket.
Igenis fel kell venni a babát ha sír mert nem hóülye csak akkor sír ha baj van.Legalábbis minimum fáj a pocija amire egy kis pocak masszázs jó hatással van, de a nem felvett gyerekek csak azért hagyják abba a sírást, mert rájön, hogy úgyis mindenki szarik rá nincs senki aki segítene rajta.
Szégyelje magát az anyósod, hogy ezzel akarja a saját lelkiismeret furdalását amiért nagyívbe letojta a baba egészségét a terhesség alatt még téged szekál.Nyugodtan emelt fővel meséld csak el neki, hogy merre halad a világ, és igazából nem hiszem, hogy 20-50-100 évvel ezelőtt megtapsolták a terhesen dohányzó anyukákat.Le tudnám őket hányni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!