Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pénteken megyek 4D ultrahangra...

Pénteken megyek 4D ultrahangra, akkor leszek 17+3 napos. Szép lesz már a baba?

Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 17:17
 1/6 anonim ***** válasza:

nagyon széééép lesz :)

mi 15 hetesen voltunk, hatalmas élmény volt, + egyértelműen látszott a neme is :) fiú.

most 11 hetes vagyok, szintén 15 hetesen készülünk menni, már alig várom.

jó mozizást, szuper lesz :)

2009. jún. 8. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy belekérdezek a kérdésedbe, de én is ilyen tájban szeretnék menni 4dre, és mindenki azt mondja, hogy 25 hetes körül érdemes. Erre mondom, hogy legalább kétszer szeretnék menni majd, miért értetlenkednek az emberek.

Így már nyugodtan megye 16 hetes körül én is

10+6

2009. jún. 8. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát én azért szépnek még nem nevezném:),de nagyon jó lesz! Ha sikerül mozgás közben elkapni, nagy élményt fog jelenteni. A mi babánk annyira aranyosan táncikált meg számolgatta az ujjait, nem is beszélve a léggitározásról.:D

Picit furának tűnt néha 1-1 képnél a fejecskéje, meg még kis UFO szerű volt. 25 hetesen voltunk utána, ott már csak 1-1 részletet tudnak mutatni, sokkal kevésbé mozgalmas, de ott már szépen látszott az arca. Megéri most is elmenned.

Én nemsokára élőben is láthatom a picurkámat.:)

34 hetes km

2009. jún. 8. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi 16 hetesen voltunk először és tényleg olyan volt, mint egy kis ufo :) Utána még 3x voltunk és minden alkalommal egyre szebb lett! De a legeslegszebb akkor volt, amikor végre a karomban tarthattam. És azóta napról napra gyönyörűbbnek látom.

6 hónapos kisfiú anyukája

2009. jún. 8. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!Én 18+3 voltam mikor 4D-n voltunk.Szerintem szép volt a baba,és mindenképpen nagy élmény.Nem volt ufós a babánk.
2009. jún. 8. 21:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Hááát, mindig jó látni a bébit 4D-n, mert annyira édes, de a miénk még 20 hetesen is olyan kis csontváz volt, Apukája kicsit meg is ijedt tőle. Szerintem a 24. héten volt az igazi, akkor már gyönyörű volt a kis arcocskája, imádnivaló, Apuka is megnyugodott, hogy tiszta anyja:)

Amúgy nekem a 12. héten volt mégis a legnagyobb élmény, mert akkor még belefért egy képbe.

Lehet, hogy még a tiétek is bele fog. De jó lesz Neked!!!!!

31+4 hetes

2009. jún. 8. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!