Ha adok tejet 13 hós fiamnak, akkor adhatok neki Activia joghurtot is? Vagy mire jó a baba joghurt?
hát babajoghurtot nem adnék, mert az csak cukor joghurt ízzel.
aktíviát meg a baktériumjai miatt nem adnék.
amit adok sima joghurt, vagy ha gyümölcsös is akkor normál gyümölcsös.
Activia joghurtot 2 éves kor alatt nem ajánlja a gyártó.
Jogobellát vagy sima danone joghurtot szoktam adni a gyerekemnek.
Babajoghurtot is adok neki néha (humana), mert finom, és ha akciósan veszem, nem drágább, mint a sima joghurt. Elvileg a babajoghurtban nincs annyi szemét, mint a többiben, aztán a fene tudja.
nézd meg az összetevőket, minél kevesebb legyen benne az adalékanyag (talán a milli krémtúró ilyen lehet, - nem biztos az sem)
Én gyümölcsöt turmixolok össze natúr joghurttal, imádják és tudom, hogy nem E-ket esznek.
A legjobb a natúr joghurt, beleturmixolva igazi gyümölccsel, ha pedig nem elég édes, akkor egy kevés gyümölcscukorral.
Az összes joghurt és krémtúró tele van adalékanyaggal. Jó persze, végül is mindenki eszi azokat is, még én is, de például mindegyikben benne van az a bizonyos GUAR GUMI, más néven E412. Ez volt az a bizonyos adalékanyag, amiről évekkel ezelőtt botrány tört ki, hogy nagy mennyiségben halálosan is mérgező.
ÉN nem merném ezt így adni a gyerekemnek, csak ha már nagyobb lesz, akkor úgy sem tudom elkerülni, hogy ne vegyen magának. De akkor legyen inkább már tizen éves, mint kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!