Joghurtot sajtot stb hogy kezdjem el bevezetni? Muszáj baba joghurt, vagy lehet vmi olcsobb is? és a sajt, lágy sajt vagy kemény, hogy mivel, milyen formában?
Danone natúr joghurtot vettem, és azzal habartam be a főzelékét. Aztán két hét múlva már natúr változatban is adtam neki gyümölccsel összekeverve.
Sajtot pedig edamit vettem, és ráreszeltem a főzelékére (illetve hazudok, bocsi, mert kb. 7,5 hónapos volt, amikor kilopott a kezemből egy darabot, és elkezdte csócsálni egyetlen fog nélkül). Na utána kapott a sajtos főzelékből. :)
Most meg már krémsajtot (Lidlből From' Dor tömlős natúr - alig van benne só, és nem tartósítószeres) szoktam tenni a kenyerére is.
Persze, lehet almát is, bár szerintem barackkal finomabb lenne.
A sajtot én vegyes főzelékbe reszeltem (répa-krumpli-borsó-cukkini). De bármilyen főzelékhez jó ám. A sima cukkini vagy tökfőzelékhez, krumplifőzelékhez is adhatod! Amikor még meleg, ráreszeled, és összekevered. Szépen elolvad benne. Kicsit furcsán nyúlós lesz az állaga, de nagyon finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!