Ha adok tejet 13 hós fiamnak, akkor adhatok neki Activia joghurtot is? Vagy mire jó a baba joghurt?
Szia!
Én 8 hónapos kora óta adom a fiamnak a pennyben lévő joghurtokat vagyis igazából az túrókrém (Monster a neve azt hiszem) pici kis pohárkákban van mint a Danonino.De ugyanilyet szoktam venni a Lidl-be is csak annak más a neve.Fiam most 15 hónapos.Adtam már neki Milli mia krémtúrót,Danone joghurtot az új fajtát ami mese mintás(verdák,micimackó stb)
Mancika44
Guar Gumi Nagy mennyiségben mérgező!!!!
Gondolom senki nem fogja csak azzal tömni a gyereket.
Egyébként én a 15 hónaposomnak a danone görög joghurtot adom+a Lidlben van egy gyümölcsjoghurt amiben nincs semmilyen adalékanyag.De a danone-t jobban szereti.
Mindkét lányomnak 8 hónapos kora óta adok natúr Activiát (később gyümölcsöset is), de semmi bajuk nem volt tőle. Babajoghurtot nem nagyon vettem, mert nem láttam értelmét.
Nálunk a kicsinél (11 hónapos) a Jogobella a nagy kedvenc akármilyen ízben. A fél kilós doboz 2 uzsonnára nem mindig elég. Ebben alig van adalékanyag a Danone-hoz vagy akár a Szívecskéhez képest. Az íze pedig összehasonlíthatalanul finomabb és az állagai is sokkal jobb mint a Danone-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!