Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaki csinált olyat, hogy...

Valaki csinált olyat, hogy éjjelre betett az 1 éves gyerekének tejet/tápszert, hogy kiszolgálja magát egyedül?

Figyelt kérdés
Mindig stabilan kel éjjel 1-kor a lányom, eszik és azonnal alszik is vissza. Az egyik barátnőm mondta, hogy ők betesznek neki egy adag tápszert és amikor éjjel felkel a kislányuk megissza és alszik is tovább. Mi a véleményetek erről?
2017. dec. 11. 20:15
 71/93 A kérdező kommentje:
Igen, 1 hós koráig nem volt éjjelünk, se nappalunk, utána csak nappal sírt és nappal nem aludt 1 percet sem. Doktornő mondta, hogy kezdjünk el tejet adni 1 éves kortól, mert ne a bölcsibe/oviba találkozzon először Vele, mert ott nem éppen a legjobb minőségűt kapja és szokja meg. Még nem próbáltam itthon a fűtött szobába a tápszert/tejet, csak amikor elmegyünk itthonról.
2017. dec. 12. 07:58
 72/93 anonim ***** válasza:
70%

Kèrdező, hagyd már lègyszi a hülyesèged, annyira szánalmas, hogy ha valaki hülye ès mèg ragaszkodik is hozzá!

Minek neked ilyen hamar màsodik gyerek, mikor szemmel lâthatóan ez az egy is feladta a leckèt? Gondolod, kettővel majd üde ès kipihent leszel??

Őszintèn kèrdezem!

2017. dec. 12. 08:30
 73/93 anonim ***** válasza:
77%

Én úgy csinálom, hogy megmondtam neki merre van a tápszer, megcsinálja magának, elfogyassza, megbüfizteti magát, elmosogat és alszik, ha nem tud aludni, akkor betesz egy mosást ...

Pff, ilyeneknek gyerek.

2017. dec. 12. 08:34
 74/93 A kérdező kommentje:

Normálisan és normális stílusban válaszolok a kérdésekre/véleményekre, de a reakció, hogy hülye és szánalmas vagyok. Valójában csak emberi hangnemben, egymás bántása nélkül próbálok "beszélgetni".

Mint írtam a 2.gyerek előtt befejezem a tanulmányaimat és akkor már dolgozni se fogok.

2017. dec. 12. 08:39
 75/93 anonim ***** válasza:
45%

nekem az tetszik a legjobban hogy a kérdezőt oltogatja itt mindenki jobbra balra, de ő mégis próbál higgadt maradni, és emberségesen válaszolni,

válaszolók ezt miért nem próbáljátok meg ti is..???

2017. dec. 12. 08:50
 76/93 anonim ***** válasza:
75%

Nálam a 3.oldalnál elszakadt a cèrna, hogy ő ezt tènyleg komolyan fontolóra vette!

A csöpögtetett információktól pedig csak zavarosabb az egèsz!

2017. dec. 12. 08:54
 77/93 A kérdező kommentje:
Mint írtam kórházban dolgozom, pszichiátriai- és neurológiai osztályon, türelem az van dögivel:).
2017. dec. 12. 08:59
 78/93 A kérdező kommentje:
És köszönöm #75-ös:).
2017. dec. 12. 09:06
 79/93 anonim ***** válasza:
72%
Eszembe sem jutna ilyen. Egy 1 èves mèg totálisan megbízhatatlan ilyen szempontból (is). Pillanat alatt fèlrenyelhet ès kèsz is a tragédia. Nem èr ennyit a kènyelem, gondolom ez nem is kèrdès senkinek.
2017. dec. 12. 09:25
 80/93 anonim ***** válasza:
35%

Borzasztó volt olvasni ezt a sok szemét rosszindulatú választ. Sok tökéletes feddhetetlen mártír szuper ősanyuka. Valószínű a ti életetekben van leginkább probléma különben nem zúdítanátok másra a frusztrációtokat.

Kérdező! Nekem már megvan a 4 gyerek. Az első kettőnél nagyon kicsi volt a különbség. És írtó kimerítő pocakosan egy nagy babát ellátni. Nem tudom miért lenne bűn, ha az ember praktikus idő és energiakímélő megoldásokat akar találni. Nyilván a biztonság az első. De rohadtul nem attól leszel jó anyuka, hogy belegebedsz a dologba.

Azt meg már csak zárójelben jegyzem meg, hogy folyadékot qva nehéz úgy félrenyelni, hogy abból fulladás legyen. Az elsősegély ismeretem mentette már meg a gyerekem életét, aki almát nyelt félre, mellettem az asztalnál, az etetőszékben. Még a fulladásról: aki látott már közelről fuldokló gyereket, szintén nálunk a kruppos köhögéstől, az nem mond olyat, hogy nem ébredsz fel rá, ha baj van. A legkisebbnél a legsúlyosabb, így ő végül velünk alszik, pedig attól tartottunk, hogy ráfekszünk, nem tudunk pihenni. De pont a köhögése, fulladása miatt jobb ha ott van, mert nem ijed meg, ami csak tovább rontana rajta. Sokáig én nem is mertem aludni, mert mi van ha jön a roham és nem hallom meg, de ez hülyeség, mert a nagyobbakat a távolabbi szobákban is mindig hallom, ha vki éppen beteg és köhög.

Szóval ezzel valószínűleg nem fogod kinyírni a gyereked 😀😁 és még a fogai sem rohadnak ki és te sem vagy attól rossz felelőtlen ember, hogy megoldást szeretnél találni vmire. Én azt csináltam, hogy bekevertem a tápszert előre, és csak odaadtam neki, ha felébredt. Miután megitta letette vagy eldobta az üveget és mindenki aludt tovább. Addig nálunk mindegyik gyerek velünk egy szobában aludt, amíg ébredt éjszaka.

2017. dec. 12. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!