Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaki csinált olyat, hogy...

Valaki csinált olyat, hogy éjjelre betett az 1 éves gyerekének tejet/tápszert, hogy kiszolgálja magát egyedül?

Figyelt kérdés
Mindig stabilan kel éjjel 1-kor a lányom, eszik és azonnal alszik is vissza. Az egyik barátnőm mondta, hogy ők betesznek neki egy adag tápszert és amikor éjjel felkel a kislányuk megissza és alszik is tovább. Mi a véleményetek erről?
2017. dec. 11. 20:15
 41/93 A kérdező kommentje:
Magam mellé nem merem venni, a férjem nagyon mélyen alszik, félnék, hogy ráfekszik, illetve Neki dolgozni kell. Ha mégis odavenném és tudnánk úgy aludni, hogy ne feküdjünk rá akkor meg a Férjem se aludna. Gondoltam rá, hogy egy ideig, amíg ez a "mozgalmas" időszak végetér az Ő szobájába fogok aludni.
2017. dec. 11. 21:34
 42/93 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tenném be, mert félrenyelhet és mert nem friss. Tudom, nem nagy élmény felkelni éjszaka etetni, de ez akkor is veszélyes. 2 éves már a fiam, igaz, nem iszik éjjel semmit, de ha inna, akkor sem tennék be hozzá semmit az ágyba.
2017. dec. 11. 21:38
 43/93 anonim ***** válasza:
47%
Ez az utolsó mondat az első normális és racionális megnyilvánulásod, amióta ez a kérdés megszületett.
2017. dec. 11. 21:38
 44/93 anonim ***** válasza:
87%

30#

Lehet, hogy szeparációs szorongás. Ebben a korban aktuális.

Lehet, hogy azért ébred meg, mert "ellenőrizni akarja", hogy anya megvan, és csak szólni kell, egyből előkerül.

Ebben az esetben a legrosszabb, ha kap egy üveget aztán reggelig kézcsókom.

Kérdező: suli, munka, egész éjjel ugrálsz a kicsihez, hulla vagy. OK. De azt áruld el, miért akarsz magaddal kibacni és szülni még egyet?! Meg fogsz bolondulni. Nem mindenki tud egy kicsivel és egy picivel boldogulni.

Bevallom: nekem se menne. Ezért van 4-5 év különbség a gyerekek között.

2017. dec. 11. 21:40
 45/93 anonim ***** válasza:
47%
A mi gyerekünk nem hajlandó csak feküdve inni, még az udvaron is. Víz van az ágyában, de tápszert nem tennék be, mert megromlik.
2017. dec. 11. 21:40
 46/93 anonim ***** válasza:
69%

Én mindig felkeltem hozzá és frissen készített tápszert adtam neki.

A mai napig néha kel éjszaka ha pisilni kell neki ha esetleg szomjas.Mindig felkelek hozzá pedig már 3éves elmúlt és dolgozom mellette..

A védőnő és aa gyerekorvos is azt mondta mindig friss tápszert kell neki adni a maradékot kiönteni.

2017. dec. 11. 21:41
 47/93 anonim ***** válasza:
62%

Fel ev es maganak kell a rantottat megcsinalnia reggelire!

Lusta !!!

2017. dec. 11. 21:44
 48/93 A kérdező kommentje:
A tanulásnak vége lesz májusban (akkor lesz az államvizsga) és amint megszületik a tesó abbahagyom a munkát.
2017. dec. 11. 21:44
 49/93 A kérdező kommentje:
Lustának akkor se mondanám magam.
2017. dec. 11. 21:45
 50/93 anonim ***** válasza:
75%
Bátyámék csinálták. A cumival a szájában aludt el. 3 éves korára szétrohadtak a fogai.
2017. dec. 11. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!