Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaki csinált olyat, hogy...

Valaki csinált olyat, hogy éjjelre betett az 1 éves gyerekének tejet/tápszert, hogy kiszolgálja magát egyedül?

Figyelt kérdés
Mindig stabilan kel éjjel 1-kor a lányom, eszik és azonnal alszik is vissza. Az egyik barátnőm mondta, hogy ők betesznek neki egy adag tápszert és amikor éjjel felkel a kislányuk megissza és alszik is tovább. Mi a véleményetek erről?
2017. dec. 11. 20:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:
67%
En minden ejjel felkelek a lanyomhoz, elkeszitem a tapszert es megitatom. Kiveszem, takaroval egyutt es ugy iszik felhomalyban, igy nem ebred fel. Egyszer kel enni. Neha elofordul nappal, hogy magatol iszik, de ott van az olemben. A szilard kajat is frissen keszitem Neki. Mondjuk o csak 10 percet van ebren, de gondolj bele, te megeszed azt a huslevest, amit kinn hagytal egesz ejjelre? Gondolom nem, hiszen megsavanyodik. Lattal mar allott tapszert? En igen es undorito. A tapszert elkesziteni egy-ket perc, nem ezen fog mulni a kialvatlansagom. Ma is felkelek hozza, pedig gyomorrontasom van es egesz delelott az edesapja volt vele, aki ejszakas muszakot nyomott (rendor). Van egyfajta lustasag, de nem a gyerek rovasara kell elkezdeni.
2017. dec. 12. 15:27
 92/93 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a véleményeket/hozzászólásokat!
2017. dec. 12. 21:42
 93/93 anonim ***** válasza:
68%
Tápszert semmi esetre sem csinálnék meg előre, de vizet teszek a másfél évesem ágyába. Ha éhes éjszaka akkor frissen készítem el a tápszert, nem hagyom magára, de az ágyban issza meg, segítség nélkül. Ő már régóta nem engedi, hogy én itassam.
2017. dec. 14. 01:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!