Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit játszik el egyben a...

Mennyit játszik el egyben a babátok egyedül, mivel játszik ilyenkor? A baba korát is íjátok le légyszi!

Figyelt kérdés

2017. nov. 24. 17:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg 13 hónapos, kislány. Van egy ládája, amiben sok különböző játék van. Kis labdák, kemèny lapos könyv, formák, rágókák, kis plüssök szóval sokminden. Ebből nagyon szeret kipakolni, egyesével mindent megnézeget, megvizsgál, turkál/kutat a ládában, mintha tényleg keresne valamit 😄 nagyon cuki. 1 órát simán elvan így szó nélkül, bele merülve a játékba. De van, hogy csak lapozgatja a könyveket, van ilyen labda nyelő játeka, abba dobálja a kislabdákat.Egèsz pici kora óta elvan magában. Már 3 hónaposan tök jól elvolt a játszószőnyegen 15-20 percet is magában.
2017. nov. 24. 18:18
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
6 hónapos és szerintem bármennyi időt elvan, de nyilván nem hagyjuk egyedül pár percnél tovább, 10 percig biztos nem szól semmit, neki inkább a kaja a lényeg, akkor szól ha enni szeretne.
2017. nov. 24. 18:45
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
5-10perc, de ott kell mellette lenni. 2év 3hós
2017. nov. 24. 19:03
 4/10 anonim ***** válasza:

1-1,5 órát eljátszik, ezalatt főzök, néha leülök mellé, van, hogy lát van, hogy nem. De végig egyedül játszik. Illetve este van még kb. 1 óra amit egyedül játszik.

Játékos ládából szeret ő is kipakolni, "rajzolni", üres műanyag üvegeket rakosgatni fel a székre, aztán le a székről. A köröm lakkjaimat szereti hosszú sorba rakni. Könyveket lapozgat, és gagyogva elmeséli. A ruhás fiókot pakolja ki, be. Sok mindennel feltalálja magát. 16 hónapos lány. :)

2017. nov. 24. 19:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát az én babám mindig jön utánam, amikor a konyhában vagyok éppen akkor kirakok neki pár műanyag tányért, kanalakat, poharat. Azokkal szokott játszani, szeret mindent a földhöz vágni meg szereti a székeket mozgatni valamint a sütőt imádja ütögetni mert jó hangja van. :)

Szereti az üveg ajtókat verni a kezével vagy egyéb tárgyakkal.

Szereti tovább a bugyijaimat kipakolni a fiókból meg a ruháimat is egy másikból és azokkal halad össze-vissza.

Van egy mobilja is ami ugye nem működik és azzal is szeret játszani meg hurcolja mindenhova. Neki jobban tetszenek azok a dolgok amik nem játéknak vannak tervezve, neki az a játék.

10 és fél hónapos kislány

2017. nov. 24. 19:38
 6/10 anonim ***** válasza:
5 perc, 19 hónapos
2017. nov. 24. 20:30
 7/10 anonim ***** válasza:

2 éves, ha minden rendben van, akkor fél órát kb. Szóval nem éhes, nem fáradt, semmi nem fáj, és játszottunk is előtte.

Babaként olyan 7 hós korig akármennyit elvolt ha minden rendben volt, ezután meg semennyit, azonnal probléma volt, ha másra figyeltem pl teregettem mellette és még addig se volt el, tartott vagy 15-16 hós korig.

2017. nov. 24. 21:28
 8/10 anonim ***** válasza:

14 hónapos most a lányon, ma nagyon húzós délelőttömvolt (vendégek holnap, temetés stb) egyszeruen nem tudtam vele lenni így konkrétan 8tól délig egyedul elvolt (pakolt ki mindent, megetettem persze, nézett mesét - bát nem igen koti le) kiramolta a cipoket, duplo legozott, plussoket nezegetette meg konyveket, babahazazott, nezte mit csinalok, molyolt kicsit az autoival.

A nagytesoja már 7 hós koratol eljatszott akar 1.5-2 orat is egyedul, a kicsi 8-9 hos koraig matrixa volt. Miota szepen maszik (most mar jar) azota kinyilt neki a vilag es sokkal jobban elvan..

Az van veluk hogy sokszor olyan jol el vannak hogy eszre se veszem hogy belefelejtkeztem a hazi munkaba es inkabb felbeszakitom az onallo jatekot es odaulok, kulonben lelkiismeret furdalasom van hogy nem vagyoj veluk eleget.

A fele idot jó, ha onalloan jatszák, hagyni kell rá időt mert nagyon fontos a fejlodesuknek...en ugy probalom egyensulyban tartani, hogy leveszem az etkezesekre alvasra setara furdesre szant idot, es ami marad azt ketté bontom: az ido felebe onallo jatek mig en elvegzen a hazi munkat, a tobbibn kozos jatek

2017. nov. 24. 21:43
 9/10 anonim ***** válasza:

16 hónapos kisfiú

kb. 1-másfél órát el tud lenni, míg főzök. Már érdekli a lego duplo,,kockákból tornyot épít, autókat tologat, zsírkrétával firkál, papír és gyurmát tépked, a plüssöknek magyaráz a maga nyelvén, üres műanyag flakonokat pakolgat stb. többnyire ezekkel foglalja le magát ez idő alatt.

2017. nov. 24. 22:24
 10/10 anonim ***** válasza:

16 hónapos kislány. Nagyjából egész nap elbogarászik valamivel, ha valamit akar, akkor jön és szól.

Mostanában elkezdett kirakózni igazi kirakóval, nem a formaberakóval, én meg csak ámulok-bámulok :)

2017. nov. 25. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!