Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaki csinált olyat, hogy...

Valaki csinált olyat, hogy éjjelre betett az 1 éves gyerekének tejet/tápszert, hogy kiszolgálja magát egyedül?

Figyelt kérdés
Mindig stabilan kel éjjel 1-kor a lányom, eszik és azonnal alszik is vissza. Az egyik barátnőm mondta, hogy ők betesznek neki egy adag tápszert és amikor éjjel felkel a kislányuk megissza és alszik is tovább. Mi a véleményetek erről?
2017. dec. 11. 20:15
 21/93 anonim ***** válasza:
72%
Tehat lusta vagy normalisan ellatni, de ujra szulsz. Csak gratulalni tudok. A ferjednek tegyel be egy tanyer pacalt, ha megis megehezne. Eszem megall...
2017. dec. 11. 21:05
 22/93 anonim ***** válasza:
94%

Még rosszabb a helyzet, ha rácsos ágyban alszik ... kiejti a cumisüveget az ágyából, utána akar mászni ... Ah, nem is ragozom.

Annyira könnyen baj érhet egy ilyen pici gyereket, miért kell még plusz veszélyes szituációkat generálni?

2017. dec. 11. 21:05
 23/93 A kérdező kommentje:
Jah és látom mennek a lepontozgatások. Nem én vagyok az, véleményekre vagyok kíváncsi.
2017. dec. 11. 21:06
 24/93 A kérdező kommentje:
Az ágy tetejéig van ágyrácsvédője, nem tud kiesni semmi.
2017. dec. 11. 21:06
 25/93 A kérdező kommentje:
#21-es, inkább nem is reagálok. De a válaszod stílusa nem túl jó.
2017. dec. 11. 21:07
 26/93 anonim ***** válasza:
84%

Most tènyleg nem bírsz èjjel egyszer felkelni a gyerekedhez, megcsinálni a tápszerèt, hogy ne romlott szrt igyon, ès megvàrni míg vègez??

Hát ez no komment!

Bocs, de nagyon nem kellett volna ilyen hamar újratöltődni, ha ez is nehezedre esik!

2017. dec. 11. 21:14
 27/93 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy megcsinálom, először tájékozódom. Ha figyelmesen végigolvastad volna a leírtakat tudhatnád, hogy nem egyszer kel. Nagyon szépen fogalmaztad a terhesség szót.
2017. dec. 11. 21:16
 28/93 anonim ***** válasza:
70%

Basszus...

Vajon az jó ötlet lehet, ha kitesz 4-5 üveg tápszert napközben, rácsukja a kicsire az ajtót és elmegy egész napra?

Na, pont ugyanazért nem jó ötlet ugyanez este.

A kialvatlanságot sem értem. Azt írod, hogy a gyerek mindig ugyanakkor kel, benyomja a tápszert, aztán alszik vissza. Ettől senki sem lesz kialvatlan, már ne is haragudj! Én pl. évek óta felkelek kettő körül pisilni. Aztán mégse veszek fel pelenkát, hogy emiatt ne kelljen kimászni a melegből. Az is kb. annyi idő.

Az is korrekt, hogy ennyire azért ne legyen már kényelmes egy gyed-en lévő anya, akinek az a dolga, hogy 0-24-ben a kicsivel legyen és ellássa. Ezért "kapja a fizetését". Egyébként meg ráér nappal pihenni.

Szerintem azért sem jó ötlet, mert van egyfajta "anya üzemmód", ami úgy működik, hogy ha tudjuk, hogy szükség lehet ránk, akkor minden neszre ugrunk. De ha tudjuk, hogy egy zaj természetes, akkor nem ébredünk meg. Erre a legjobb példa, hogy sose ébredek fel a férjem telefonjára, mikor reggel ébreszt. Tudom, hogy az nem nekem szól. De ha a szomszédos szobában nyöszörög a gyerek, akkor úgy ugrok fel, mintha ágyú szólt volna. (Bezzeg a férjem nem kel fel a sírásra se, mert tudja, hogy az meg nem neki szól. ;)

Szóval: biztos, hogy egy idő után átáll az agy, és a szülők akkor se kelnek fel, ha gond van.

Egy kisgyerek teljesen normális, ha 2-3 éves korig megébred egyszer.

2017. dec. 11. 21:18
 29/93 anonim ***** válasza:
54%
Ha 9 hónapos koráig átaludta az éjszakát 3s most egyszer kel akkor nem sokat tudsz a kialvatlanságról. Gondolom szoptatni is kényelmi szempontból nem szoptatod. Én másfél élves koráog keltem éjjel is egyszer szoptatni, kibirható volt. Azóta csak viz van bekészitve az ágya mellé, ha hallom hogy szól átmegyek, van hogy kér vizet, de átmegyek és megitatom én, nem szolgálja ki magát. Prób1ld meg előbb ezt az egy hyereket rendesen ellátni mielőtt potyogtatnád a többit sorban.
2017. dec. 11. 21:19
 30/93 anonim ***** válasza:
100%
egyébként milyen tápszert iszik a kislányod? elég tápláló? vagy tejitalt iszik már? vagy megszokásból ébred, vagy a fogzás vagy tényleg nem evett eleget estére ha állandóan ugyanakkor felébred,vmi kell a megnyugtatásra, és szerintem ez vmi pótcselekvés lehet.mert a tápszer elég laktató kell legyen és éjjelre a gyomrának is pihennie kellene, hogy ne terhelődjön.. szerintem.. te hogy látod ?
2017. dec. 11. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!