Valaki csinált olyat, hogy éjjelre betett az 1 éves gyerekének tejet/tápszert, hogy kiszolgálja magát egyedül?
A kérdèsedben azt írtad egyszer kel...
Most meg vetítesz itt össze-vissza, hogy mègse egyszer kel.
Tájèkozódsz? Ezt kb.minden normális ember baromságkènt èrtèkeli, te meg fontolóra vetted, hogy megcsinálod!
Nem semmiképp nem tenném ezt.
Egyszer fel lehet kelni hozzá mivel lehet h csak átmeneti állapot!
Amúgy meg egy egy éves baba ne legyen már önálló!oké h jön a tesó és kényelmesebb lenne ha a nagy önállóbb lenne,de akkor kellett volna várni a kicsivel még pár évet!
Amúgy meg rengeteg baj történhet ha erre veszed a fejed.már elöttem a nagy részét leírták.de persze mindenkinek a saját dolga,saját gyereke,azt csinál amit akar,az Ő lelkiismeretét fogja nyomni ha valami történik
NÉzd, amit én az első gyerekemmel megcsináltam, az nem volt hétköznapi, mert olyan volt a gyerek, és olyan megfelelés-kényszerem volt felé. A kialvatlanság nem fejezi ki igazán az állapotomat. Fogalmam sincs, hogy ugyanolyan típusú gyerekkel most mit csinálnék, de szerintem ugyanazt már nem, mert én is azt gondolom, hogy első a gyerek, és ezt csak hajszállal kövei az anya jólléte, paradox módon egyébként az is a gyerek érdekében.
Ha 20-30-szor kel a kislányod egy éjjel, és te mindig átrohansz hozzá megnézni, vagy akár csak megébredsz a bébiőrre, az tényleg baromi fárasztó. Én a helyedben magam mellé venném. Igen, úgy is, hogy hamarosan jön a kistesó, és ha éjjel szoptatod majd, valószínűleg őt is magad mellé veszed ha aludni is akarsz valamennyit.
És lehet, hogy ovis koráig nem fogod tudni kirakni az ágyadból - de lehet, hogy igen. Ahogy előttem is írták, rangsorolni kell, ha pihenni és gondosnak lenni bizonyos esetekben nem lehet egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!