Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaki csinált olyat, hogy...

Valaki csinált olyat, hogy éjjelre betett az 1 éves gyerekének tejet/tápszert, hogy kiszolgálja magát egyedül?

Figyelt kérdés
Mindig stabilan kel éjjel 1-kor a lányom, eszik és azonnal alszik is vissza. Az egyik barátnőm mondta, hogy ők betesznek neki egy adag tápszert és amikor éjjel felkel a kislányuk megissza és alszik is tovább. Mi a véleményetek erről?
2017. dec. 11. 20:15
 31/93 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam meg a kérdést. Egyszer kel enni és kb 20-30-szor felsír. Dolgozom napi 2-3 órát és tanulok is mellette.
2017. dec. 11. 21:20
 32/93 anonim ***** válasza:
68%

A kérdèsedben azt írtad egyszer kel...

Most meg vetítesz itt össze-vissza, hogy mègse egyszer kel.

Tájèkozódsz? Ezt kb.minden normális ember baromságkènt èrtèkeli, te meg fontolóra vetted, hogy megcsinálod!

2017. dec. 11. 21:21
 33/93 A kérdező kommentje:
Tejitalt nem issza meg. 3,5-ös tejet kap vagy a legnagyobbaknak való milumil tápszert. Nagyon rossz evő sajnos.
2017. dec. 11. 21:22
 34/93 A kérdező kommentje:
Amikor felsír akkor alszik, azt nem veszem normális kelésnek.
2017. dec. 11. 21:22
 35/93 anonim ***** válasza:
77%
Jaj, na hagyjuk már! Nem kell szèpíteni. Ha nem bírod ezt a "sok tennivalót",amit idehazudozol, akkor sajna rangsorolni kell!
2017. dec. 11. 21:23
 36/93 anonim ***** válasza:
84%

Nem semmiképp nem tenném ezt.

Egyszer fel lehet kelni hozzá mivel lehet h csak átmeneti állapot!

Amúgy meg egy egy éves baba ne legyen már önálló!oké h jön a tesó és kényelmesebb lenne ha a nagy önállóbb lenne,de akkor kellett volna várni a kicsivel még pár évet!

Amúgy meg rengeteg baj történhet ha erre veszed a fejed.már elöttem a nagy részét leírták.de persze mindenkinek a saját dolga,saját gyereke,azt csinál amit akar,az Ő lelkiismeretét fogja nyomni ha valami történik

2017. dec. 11. 21:23
 37/93 A kérdező kommentje:
Miért hazudnék? Mi értelme lenne? Első a gyerek, de a többit is csinálom. Azt gondolom, hogy egy gyereknek jó, ha egy nagyjából kipihent anyukája van.
2017. dec. 11. 21:24
 38/93 anonim ***** válasza:
31%
nem értem miért kell itt bántani szerencsétlen kérdezőt.. istenem mennyi rosszindulatú okos szuper anya van itt, könnyű más felett itélkezni meg osztani az észt. anyám borogass
2017. dec. 11. 21:28
 39/93 A kérdező kommentje:
Köszönöm Utolsó!
2017. dec. 11. 21:28
 40/93 anonim ***** válasza:
64%

NÉzd, amit én az első gyerekemmel megcsináltam, az nem volt hétköznapi, mert olyan volt a gyerek, és olyan megfelelés-kényszerem volt felé. A kialvatlanság nem fejezi ki igazán az állapotomat. Fogalmam sincs, hogy ugyanolyan típusú gyerekkel most mit csinálnék, de szerintem ugyanazt már nem, mert én is azt gondolom, hogy első a gyerek, és ezt csak hajszállal kövei az anya jólléte, paradox módon egyébként az is a gyerek érdekében.

Ha 20-30-szor kel a kislányod egy éjjel, és te mindig átrohansz hozzá megnézni, vagy akár csak megébredsz a bébiőrre, az tényleg baromi fárasztó. Én a helyedben magam mellé venném. Igen, úgy is, hogy hamarosan jön a kistesó, és ha éjjel szoptatod majd, valószínűleg őt is magad mellé veszed ha aludni is akarsz valamennyit.

És lehet, hogy ovis koráig nem fogod tudni kirakni az ágyadból - de lehet, hogy igen. Ahogy előttem is írták, rangsorolni kell, ha pihenni és gondosnak lenni bizonyos esetekben nem lehet egyszerre.

2017. dec. 11. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!