Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyeves baba dobalja a dolgait...

Egyeves baba dobalja a dolgait. Az alattunk lakot zavarja. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Van egy egy eves kisfiunk. Alberletben lakunk. A gyerek sokszor ha hisztizik kidobalja a dolgai a kisagybol vagy egyszeruen foldhoz vag barmit. Ez egy vizes cumis uveg eseteben is eleg nagyot szol. Az alattunk lako ma szolt hogy tegyen el a kisagyat es a gyereket onnan mert hallja amikor dobalja a dolgait es zavarja. Parkettank van. Probaltuk azt hogy pokrocot teszunk a kisagy ele de szerintem az sem fogja fel annyira a dobbanast. Nem szivacsozhatom le az egesz szobat:-( nem szeretnek masnak gondot okozni. Valami tanacsot tudtok adni?

2016. szept. 1. 14:39
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy olvassatok kedves valaszoloim de azert leirom a fejlemenyeket. a banya bejelentett minket a gyermekvedelemnek...nevtelenul majd telekurtolte vele a hazat dicsekedve hogy o bejelentett minket. en bementem es megtettem a panaszt ellene hogy zaklat. az oreglany ilyen indokkal jelentett hogy keso este kergetjuk a gyereket ejfelig hogy o ne.tudjon aludni es mar mindenkit zavar. termeszetesen kijottek...bar a holgy ideges volt hogy nem is erti miert vannak ilyen rosszindulatu emberek. ...mind1 holnap megyek alairni a vegzest miszerint a szomszedok es a lakok igazoltak hogy nem igaz a banya allitasa. raadasul a gyermekvedelmis holgy kijon hozza es elmagyarazza neki mihez tartsa magat ha nem.akar pert a nyakaba. tehat elmeletileg mondhatni magaval cseszett ki...azota mrgbamul a lepcsoforduloba es probal ellenem hangolni embereket akik persze visszamondjak nekem. szoval itt tartunk most. puszi
2017. márc. 19. 19:18
 52/59 anonim ***** válasza:
Én még olvasom, elképesztő, milyen emberek vannak. 😃
2017. ápr. 5. 22:13
 53/59 anonim ***** válasza:

pfff...az idióta...

a mienk közben szült, és ő kér bocsit, mert néha, csak nagyon picit, mert annyira görény volt 6 éven át, odaszúrok, hogy hallottam éjjel sírt a baba..:-P

2017. ápr. 11. 14:21
 54/59 A kérdező kommentje:
jol teszed...ugykell neki.majd most o is megtudja. ez a banya azota hogy a gyermekvedelmis felkereste es eligazitotta hogy allitson magan nem szol hozzank semmit ...de ha pl megyek a lepcsohazba lefele es kint van es beszelget valakivel akkor sutyorog rolam meg hogy nezd csak most jon....multkor mondtam.hogy legalabb azt varja meg mig elhaladok...undorito egy ven perszona. amugy a gyermekvedelmistol ugy betojt mikor mondta neki hogy siman feljelenthetem hogy beismerte hogy o eddig minden alberlovel ilyen volt. nem tudom mit vart de remelem alapallasban marad az arca...
2017. máj. 3. 06:28
 55/59 anonim ***** válasza:

Meg van a végzésed egy példánya nálad?

Ha igen, én kitenném a bejárati kapu közelébe egy másolatát közszemlére.

2017. máj. 4. 10:52
 56/59 A kérdező kommentje:
nem kaptam meg meg majd postan kuldik ki
2017. máj. 5. 06:20
 57/59 A kérdező kommentje:

ha meg valakit erdekel: tegnapig nem volt semmi konkret tortenes...aztan delutan kopogtak az ajtonkon. harom rendor allt elottem ahogy ajtot nyitottam. kb minden atfutott az agyamon. meghalt valaki vagy esetleg keresnek valakit..?! hat nrm...ugye tegnap hetfo volt. szombaton a venasszony bejelentett minket a rendorsegen vagyis a gyereket ...hogy hangos.meg mi balhezunk...nem tudom mit szed az oregasszony de nalam a pohar

most telt be. egy hangos szavunk nem.volt a hetvegen konkretan a melegbe doglottunk filmet neztunk es mivel a parom nagyon sokat dolgozik nem is csinaltunk semmit a fozesen kivul. a gyereket is megviselte a meleg igy o sem volt annyira elemeben. amugy se egy hangos ugralos kisfiu...este a Dennis a komiszt neztuk majd lefekudtunk aludni . tehat gondolom en hianyzik a balhe a ven majomnak. mire kinyitottam az ajtot a mellettunk lako holgy mar elmondta a rendoroknek hogy kezeskedik ertunk es soha nincs velunk semmi gond a venasszony ilyen...szereti a feszkot es minket nezett ki egy eve maganak . a rendorok teljesen normalusak voltak voltak nyugtattak hogy ne legyek ennyire megijedve nincs semmi baj egy vicc az egesz tortenet es ok is jol ismerik az ilyen oregasszonokat es nyugodtan jelentsuk fel mert nem kell az ilyenre tekintettel lenni o sincs rank tekintettel. mondtak hogy sajnos kikellett jonniuk de higyjem.el hogy nekik is kellemetlen ilyen emberek miatt zavarninegy keteves kisfiut es a csaladjat . nem is kerdeztek semmit . a szomszedasszonyom elmondasa eleg volt nekik h levagjak a helyzetet. abszolut elegem can . remelem talalkozom ma a banyaval es es leorditom ha hozzam mer szolni. azon felul termeszetesen keresek egy ugyvedet...en azt gondolom most ment messzire a hulyesege. ha elolvassatok koszonom . brutalisan ossze tudnam verni szegenyt. de attol jobb nevelest kaptam sajna

2017. aug. 8. 05:28
 58/59 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom Kérdező. :(

Remélem hamarosan megoldódik a helyzet.

2017. aug. 8. 09:08
 59/59 A kérdező kommentje:
enis remelem...mert mar nem allapot ez...
2017. aug. 8. 11:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!