Egyeves baba dobalja a dolgait. Az alattunk lakot zavarja. Mit csinaljak?
Mondom neked első válaszoló vagyok!
Sz..jál rá!
Kérdezd meg tőle hogy nem volt gyerek? Vagy nem volt gyereke?
Ha véletlen szólna a főbérlődnek aki nyilván tudja nehêz eset a szomszéd akkor mond meg hogy ti mindent megtesztek neki semmi nem jó!
Vagy van egy másik módszer. Te is menj le hogy ne tessék már haragudni de hallottuk a porszivót, botot, stb.
Vagy előzd meg a bajt hivd fel a főbêrlőt.
Nálunk anno az udvarba a szembe szomszéd nénit idegesitette minden! De minden! Pl mikor a macskáim bemászkáltak a kutxához mondta hogy éjjel azt figyelte hogy a kutya ugat. Utána az volt hogy mennyit mosok.
Majd hogy csörög a gyerek a lábassal!
Én meg mondtan neki ugye milyen jó a régi időket idêzi mikor Julika néni gyereke kicsi volt.
Már bocsi 12 , 13 de azt a szót olvstátok halkan hallgasson zenét!
Hogy hátha nem dobál a gyerek!
Hol olvastál olyat bömböltetni?
De most komolyan! Mert hogy nálam nem az tuti.
legközelebb közöld vele, nem óhajtasz vele egyetlen szót sem beszélni, sehol. ha megpróbál bármikor, bárhol hozzád szólni, zaklatásért feljelented . Mellékelve a felvett hanganyagot hozzá.
Mindegy, hogy éppen nem teszed meg, de talán leállítja egy időre.
Te jó ég, eszembe juttatta a szomszédod Nyina nénit, pedig reméltem, hogy egy életre elfelejthetem :)
Újpesten laktunk, bérelt lakás, alattunk egy kb. 70 körüli nyugdíjas tiszti doktornő, Nyina néni. Magyarul elég sz_rul beszélt ahhoz képest, hogy hány évtizede eszi itt a fene. Még a szovjet időkből ragadt itt. Na neki minden baj volt. Vesszőparipája volt, hogy eláztatjuk. A tulajdonos felbontatta a fürdőt miatta, semmit nem találtak, beköltöztünk fél év múlva, megint ezzel jött. Amikor kollektíve cserélték az egész 10 emeletesben az ablakokat, rendesen berontott a konyhánkban ügyködő melósok közé, kitépte a falból a fúrógép vezetékét, hogy neki el ne fúrják a vízcsövet (az ablak mellett....). Ez volt az első "randink". Férjem akkor elég erélyesen kitette a lakásból. Aztán a vesszőparipája az volt, hogy a kutyánk ugat. Mindenkit beetetett ezzel, házmester fenyegetett. Laptop, diktafon program, amint elmentünk otthonról bekapcsoltuk. Kértük a házmestert, írja fel, mikor "ugatott a kutya". Jött is nagy pofával, hogy a Nyina néni szólt. Volt, hogy fél órákat belehallgattunk az említett intervallumba, volt, hogy némi horkolást hallottunk. Mikor rájött, hogy ezzel nem tud zaklatni, akkor a papucsomba kötött bele, ami valójában motoros csizma volt, és mikor hazaértem, 1-2 percig tényleg kopogott a kevlár koptató. Akkoriban vettem egy minőségi klumpát, megszerettem, máig hordom :).
Aztán Nyina néni üvöltve telefonált, üvöltve (oroszul) kommentálta a tv műsorokat. Szóltunk neki, azt mondta nappal joga van hozzá. Eljött a tavasz, jó idő. Nyitott erkélyajtónál és ablaknál aludt, sőt, egész nap nyitva volt neki. Férjem ugyan már régen nem dohányzott, de vett pár doboz cigit, bekészítette az erkélyre. Amikor Nyina néni tombolt, akkor meggyújtotta kint az erkélyen, volt, hogy több szálat is, és mint egy láncdohányos, késő estig füstölt neki. Természetesen pofázott érte, mit.. hőbörgött :) Na akkor már a franc sem hitt neki, mert a házmester néni is tudta, hogy férjem sem, és én sem dohányzunk. Ehh, ehh :D
A rossz hír az, hogy attól, hogy Nyina néni poshadt a lakásban ablaknyitás híján, sajnos nem jelentett megoldást az oroszul üvöltözésre, pech. Mi elköltöztünk inkább, pedig akkor még úgy állt a házunk, hogy a WC csészét konkrétan aznap este szerelték be a vizesek. Ja, vizünk még nem volt, a szomsztól kaptuk ballonokban :D De inkább a nomád élet, mint Nyina néni. Bocs az anekdotáért, de a saját tapasztalatunk jó pár év albérletezés után az, hogy a köcsög szomszéd ellen csak a költözés segít.
Amúgy nekem volt olyan felső szomszédom (panelban), amelyiknek a gyereke faltól-falig (koppanva) motorozott, a legkisebb széket tolt maga előtt, állítólag járni tanult, de fülsértően csikorgott az a szar. Nem segített az sem, hogy bedobtunk nekik egy csomag padlóvédő filcet a postaládába. A hintájuk pedig kenés híján olykor órákig nyikorgott. Az anyuka üvöltve kommunikált a csemetéivel, csapkodta az ajtókat a nő, mindig zokniban mászkált, ez 90-100 kilónál már eléggé dübörög.
Szóval nyugi, a hiba nem a te készülékedben van, én kifejezetten örültem volna egy ilyen szomszéd kisfiúnak, aki csak dobál olykor ezt-azt, minthogy éveken keresztül tekepálya üzemelt felettem (a műanyag motor hangja kb. olyan), de elcseréltem volna a ruszki nyelvleckéket is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!