Pár hét múlva szülni fogok Kecskeméten. Saját kis csomagomat összepakoltam de a picinek majd mit vigyek be? Nem tudom mit csináljak! Aki szült Kecskeméten mostanában az írjon mert sokat segítene!
Szia! Én szombathelyi vagyok, a védőnőmtől az alábbi listát kaptam:
a baba hazaadásához
mózeskosár vagy bébihordozó,
1 db body,
1 db rugdalózó,
sapka, kabát vagy bundazsák,
2 pelenka,
2 textilpelenka,
takaró.
A bent tartózkodásra a babának pár pelenka (elvileg ad a kórház, azért csak pár), textilpelenka, kis sapka, kiskesztyű vagy zokni a picur kezére, hogy ne karmolja össze magát.
A húgom Kecskeméten szült júniusban. Nem volt elragadtatva a felkészítéstől, ahol a 3-ból az első alkalom a fogantatástól kezdődően a terhességről szólt. Egy 3x hetes kismamát miért okítják a fogantatásra? A védőnőjét az utolsó két hónapban és a baba első négy hónapjában nem is látta, mert nem vette fel sose a telefont, vagy kinyomta. 4 hónaposan látogatta csak meg a babát, de akkor is csak azért, mert már nagyon felháborodva hívta fel a védőnőt, és egy nap 30x csörgette.
Én írtam Szombathelyről.
Lányok, ne hagyjátok, hogy tápszerezzék a picit. A húgomnak állandóan betápszerezve adták oda a babát, így csak miután hazaértek, egy segítséggel tudta csak elindítani a tejét.
Van Nálatok egy hölgy - nálunk nincs ilyen sajnos -, aki házhoz is megy segíteni párezer forintért, és akár telefonon keresztül is segít. Nekem a húgomnak többször is segített, mert bekövesedett a melle. Nagyon dícsérik a hölgyet. Tudtok róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!