Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyeves baba dobalja a dolgait...

Egyeves baba dobalja a dolgait. Az alattunk lakot zavarja. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Van egy egy eves kisfiunk. Alberletben lakunk. A gyerek sokszor ha hisztizik kidobalja a dolgai a kisagybol vagy egyszeruen foldhoz vag barmit. Ez egy vizes cumis uveg eseteben is eleg nagyot szol. Az alattunk lako ma szolt hogy tegyen el a kisagyat es a gyereket onnan mert hallja amikor dobalja a dolgait es zavarja. Parkettank van. Probaltuk azt hogy pokrocot teszunk a kisagy ele de szerintem az sem fogja fel annyira a dobbanast. Nem szivacsozhatom le az egesz szobat:-( nem szeretnek masnak gondot okozni. Valami tanacsot tudtok adni?

2016. szept. 1. 14:39
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:
Kiszoktam vinni a konyhaba . Beleul a babakocsiba elvan egy ideig . Aztan mennie kell:-) meglatjuk hogy mi alakul. Mindenesetre koszi a valaszokat. Atgondoltam a dolgokat es igazatok van. Bem fogok ezen gorcsolni. Gyerek...kicsi meg. A szomszed pedig ha szol megint esetleg megmondom hogy birja meg ki par honapig.
2016. szept. 1. 15:39
 12/59 anonim ***** válasza:
23%
Ez az! Nehogy mar ezért matracot vegyél!
2016. szept. 1. 15:47
 13/59 anonim ***** válasza:
43%
Gondolom kérdező, akkor te se szólnál, ha valaki nappal hangosan bömböltetné a zenét, és a gyereked nem tudna pihenni.
2016. szept. 1. 17:09
 14/59 anonim ***** válasza:
56%

Kedves utolsó, amit írtál, irreleváns. Egy kisbaba sírással jelzi, ha valami gondja van, életkorának megfelelően megismeri a világot, kipróbál dolgokat. A hangos zenehallgatás egész más téma. Az bunkóság egy többlakásos házban. És egy egy éves kisgyerekre nehezen parancsolsz rá, hogy ne zajongjon. A Kérdező szerintem teljesen normálisan megpróbál megoldást találni rá.

Kedves Kérdező!

Semmiképp ne vidd túlzásba a dolgokat! Mindenkinek alkalmazkodnia kell a másikhoz. Te ezt megtetted/megteszed azzal, hogy különböző módon tompítod a hangokat. Nem marad ez így örökre, majd kinövi. :)

2016. szept. 1. 17:59
 15/59 A kérdező kommentje:
Ha valaki direkt hallgatja hangosan a zenet tarsashazba az a sajat bunkosaga. A gyerek meg ha sir jelez vmit...nem ugyanaz.
2016. szept. 1. 19:37
 16/59 anonim ***** válasza:
62%
Nem a síráson van a hangsúly, hanem a dobáláson. Azzal nem jelez semmit. És persze, a sírással egy épeszű embernek sincs baja, azt nem lehet kontrollálni. De a legtöbb anyuka azt hiszi hogy csak mert gyereke van neki mindent szabad, de a szomszédainak meg semmit, nehogy megzavarják a pici babucit. Ez nem ellened irányul kérdező, véletlenül se, hisz te próbálsz tenni a konfrontálódás ellen, de sok olyan kérdés van, ahol mindenki azt fújja, az anyukának joga van mindenhez, de nyugodtan szúrja le a szomszédot, ha a gyerek pihenésidejében fúr farag. Engem azért bosszant, mert felettem is egy ilyen nő lakik a négy gyerekével. Egyáltalán nem neveli őket, a lakásban motoroznak, egész nap visítoznak, görkorcsolyáznak, én pedig van, hogy nappal pihennék, mivel három műszakban dolgozom. Viszont, mikor mi újítottuk fel a házat, habzó szájjal, ordítva jött át, hogy mit képzelek, hogy merek fúrni délután egykor, merthogy a kicsi bogarai olyankor alszanak és zavarom őket.
2016. szept. 1. 19:46
 17/59 anonim ***** válasza:
55%
#14-es vagyok, nem igazán értem, mi a gond a kommentemmel. Véleményem szerint semmi olyat nem írtam, ami ne lenne igaz...
2016. szept. 1. 22:13
 18/59 anonim ***** válasza:
31%
Örüljön ha alszik éjszaka,mert üvölthetnek is egész éjjel,na az már biztos zavarná,ez meg szerintem csak kekeckedés..szokja meg.Nemsokára úgyis szaladni fog,meg dübögni,meg ugrálni :)
2016. szept. 1. 22:20
 19/59 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem gondolom hogy akinek gyereke van annak mindent szabad lenne. Csak egy pici gyerek aki meg nem erti hogy mit miert nem szabad azt sem erti hogy ha ledobalja a dolgait azzal zavar valakit. Es hozzateszem : nem ordit ejjel ...a dobalas nappal van ..ami annyit jelent hogy kb negyszer fordul elo napkozben...azt szrrintem ki lehet birni.
2016. szept. 2. 06:33
 20/59 anonim ***** válasza:
Vegyél egy vagy inkább két csomag habtapit, rakd le a kiságy elé, köré, aztán mehet a dobálás. olcsó, az egész szobát le lehet rakni vele.
2016. szept. 2. 10:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!