Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyeves baba dobalja a dolgait...

Egyeves baba dobalja a dolgait. Az alattunk lakot zavarja. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Van egy egy eves kisfiunk. Alberletben lakunk. A gyerek sokszor ha hisztizik kidobalja a dolgai a kisagybol vagy egyszeruen foldhoz vag barmit. Ez egy vizes cumis uveg eseteben is eleg nagyot szol. Az alattunk lako ma szolt hogy tegyen el a kisagyat es a gyereket onnan mert hallja amikor dobalja a dolgait es zavarja. Parkettank van. Probaltuk azt hogy pokrocot teszunk a kisagy ele de szerintem az sem fogja fel annyira a dobbanast. Nem szivacsozhatom le az egesz szobat:-( nem szeretnek masnak gondot okozni. Valami tanacsot tudtok adni?

2016. szept. 1. 14:39
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:
Koszonom.beszelni fogunka berbeadoval. Es igen fenyegetoleg jajveszekeli hogy feljelent meg gyamugynek szol...ez a sokadik eset volt mar a hetvegen. Nagyon tudnek mit csinalni a banyaval :-(
2016. okt. 5. 14:13
 42/59 anonim ***** válasza:

En irtam, hogy feljelentett.

Visszavonta, mert lerohantam zokogva, és at arcaba kiabáltam, hogy bmeg esőben, hoba, sárba, sötétbe is lent vagyok a gyerekkel, lehabtapiztunk mindent, a ferjemmel kb valunk ez miatt, ordutottam a gyermeki lethez való jogot, hogy ugyse megy semmire vele, de ha ez a boldigsaga 26evesen allok elébe...

2016. okt. 9. 13:24
 43/59 anonim ***** válasza:

Beszélj a főbérlővel,minél előbb!Aztán jelentsd fel a nyanyát zaklatásért!

Én amúgy szóba nem állnék vele ezek után!

2016. okt. 17. 13:18
 44/59 A kérdező kommentje:
beszeltunk a foberlovel. elnezest kert a banya miatt hogy ilyen serelmek ernek minket. azt mondta nem csak velunk ilyen senki se jo neki aki ebben a hazban lakik mindenkivel pattog. azt mondta ne foglalkozzunk vele eljuk az eletunket nyugodtan .o emiatt nem fog minket kitenni sem reagalni nem fog a banya megkeresesere ha esetlwg szolna neki. a banya allitolag az egesz haztombben ocsarol engem.hogy rossz anya vagyok meg a gyerekembol nem lesz rendes ember. azis baj neki ha sir a gyerek azis ha jatszik . telebeszeli mindenki fejet rolunk a hukyesegeivel. ha legkozelebb meglatom valoszinu felrugom mert mar tokom tele van vele. a parom negy utan er haza az a baja a nyanyanak hogy jatszik a kicsivel. most beteg volt a babam es szivtuk az orrat . gondolom majd jon a habzo pofajaval hogy minek kapcsoltuk be a porszivot este hetkor fel percre de akkor tuti kivagom mint macskat kaksizni. koszi a valaszokat.
2016. okt. 18. 11:12
 45/59 anonim ***** válasza:
Szia érdeklődnék hogy minden rendben van? Megnyugodott már a banya?
2016. okt. 24. 09:36
 46/59 A kérdező kommentje:
hat az tulzas hogy megnyugodott. nekem mostanaban nem pampog. ma a lepcsohazba talalkoztunk...meg tudott volna gyilkolni a szemevel. illedelmesen koszontem. o nem koszont vissza. de az egesz hazban azota is hazudozik es ocsarol minket. olyanokat kitalal hogy tologatja a feje felett a gyerek a parkettan a szeket...egyreszt nincs szekunk a szobaba meg semmi ilyesmi. nem.tologat semmit . se kismotor se komo.semmi. masreszt szonyeg van leteve szoval ...de nem tudom honnan szedi ezeket. koszi hogy erdeklodtel. :-)
2016. okt. 24. 14:00
 47/59 anonim ***** válasza:

Kemény az öregasszony,miért nem lakok én fölötte:)))

El kell hagyni hadd forjon ne törődjetek vele, mindig vidáman és derűs legyen a napotok hogy a picurka is boldog legyen.

Azért csinálja szerintem mert egyedül van és irigy.

Másrészt pedig akik ismernek tudják hogy nem vagytok rosszak.

2016. okt. 25. 07:48
 48/59 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nem.reg lakunk itt. de halistennek ot ismerik :-D hat probalunk nem foglalkozni vele. de en mar fel vagyok keszulve ha megint beszolna. ugy kiosztom mostmar hogy azt se fogja tudni merre van arccal. ha visszahallok valamit valakitol hogy a hazugsagait terjeszti rokunk bekopogok hozza...es akkor majd lesz mit meselnie...
2016. okt. 25. 12:43
 49/59 anonim ***** válasza:
Ugyis kell. Attól hogy idős neki is lehet a képébe ordítani. Minden jót Nektek és kitartást
2016. okt. 25. 14:53
 50/59 A kérdező kommentje:
koszonjuk:-) ki fogok allni a babamert. es eljuk az eletunket.
2016. okt. 26. 11:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!