Egyeves baba dobalja a dolgait. Az alattunk lakot zavarja. Mit csinaljak?
én biztos,hogy ezentúl éjfélkor kezdenék fatalpú klumpában aerobikozni,hogy érezze a törődést.
lehet,hogy e is áztatnám kicsit.
egyhét után boldog lenne ha csak a dobálást hallgatná.
Úristen!!!
Egy egyéves gyereknek mégis hogy magyarázza el hogy ne dobálja a dolgait??
Ha napközben akkor engedje el a füle mellett,de ha éjszaka akkor is!
Látszik hogy az alatattok lakónak nincs gyereke...
Mi 5 éve vergődünk a szomszéddal ugyanezen. :-( szörnyű. Fel is jelentett már a HP.
De már dörzsölöm a tenyerem, mert az én gyerekm immár 6 éves, és nyugszik lefele, ő pedig most szült, 3 hós a baba, alig várom, hogy verhessem a radiátort..:-DDD
Iszonyatosan megkeserítette az otthontartózkodásunkat, tök nagy feszkót csinált, mert én ugye próbáltam megfelelni, amennyire lehet, de egy gyereket nem lehet lekötözni. A férjemmel is állta a bál, mert ő azt mondta, hogy tojik rá, jelentsen fel, a gyerek csak él, és van...szóval nagyon nagyon gáz...most is volt hogy írt sms-t mikor a lányom szülinapja volt, és 12en voltunk, hogy halkabban legyünk, meg szombat este 18.15hkor, ittvolt a lányom barátnője, és hát az a kislány aztán tényleg mint egy tank. Na, felhívtam, és most mondtam neki először az 5 év alatt, hogy állítsa le magát, majd nehogymár a vendégek is vigyázállásba kelljen, hogy legyenek, mert neki alszik a gyereke...
Komolyan már azon gondolkozom, hogy én jelentem fel, mert van egy ilyen kifejezés, hogy 'gyermeki léthez való jog'...na ő a lányomnak ezt a jogát veszélyezteti...
Ez már tényleg nem normális. Én azt tanácsolom beszéljétek ezt meg a fő bérlővel. Valahogy ke kell állítani. Nem lesz tőle egy nyogott percetek sem?
Még szerencse nem mi lakunk felette mert megőrült volna. Az én egy évesem pld ba főzök az etető székébe teszem mert másképp lábatlankodik de amit adok oda neki mindent hajigál le. A széket tologatja a kövön (gresszián) mi is emeleten lakunk anyósomék laknak alattunk. Egyszer szóltak hogy ne járkáljunk mezítláb a konyhában mert nagyon dübörög,da hála istennek a fiamért még nem Szólt.
De kedves kérdező ez már sok,egy az hogy folyton kekeckedik de olyan dolgot állít rólad/tok ami nem igaz.
Istenem az én temperamentumommal ugy pofán tudnam b**ni. Bocsánat a kifejezésért de mást nem érdemel megkeseriti az életeteket, és még most jön karácsony,szilveszter. Addigra be kell szerezz ilyen habszivacsos papucsokat. Áh.
Annak fényében, amivel kiegészítetted utolsó jól mondja, neked van jogalapod feljelenteni, és javaslom tedd is meg, mert a fejedre nő.
A feljelentés alapja pedig zaklatás, becsületsértés, rágalmazás, a jó hírnévhez való jogod megsértése. Itt a te és a családod jogai csorbultak. Fontos, hogy a zaklatás ténye akkor áll meg, ha nem egyszeri, hanem több esetről beszélhetünk, illetve ha ezt felindultan, fenyegetőleg teszi (feljelentem, stb...) akkor az a nyugalmad megzavarása, fenyegetés, félelemkeltés.
Bármelyik és mindegyik miatt feljelentheted. Mi is sokszor gondolkodtunk rajta, hogy feljelentjük drága Nyina nénit, de nekünk ott volt a "virsli" az orrunk előtt, hogy már csak ennyi meg annyi van hátra és költözünk. De nektek... tényleg beszélj a bérbeadóval, talán van valami megoldása. Viszont neki erről tudni kellett, szóval ő sem egy jótét lélek, hogy pont gyerekesnek adja ki, és nem figyelmeztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!