Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyeves baba dobalja a dolgait...

Egyeves baba dobalja a dolgait. Az alattunk lakot zavarja. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Van egy egy eves kisfiunk. Alberletben lakunk. A gyerek sokszor ha hisztizik kidobalja a dolgai a kisagybol vagy egyszeruen foldhoz vag barmit. Ez egy vizes cumis uveg eseteben is eleg nagyot szol. Az alattunk lako ma szolt hogy tegyen el a kisagyat es a gyereket onnan mert hallja amikor dobalja a dolgait es zavarja. Parkettank van. Probaltuk azt hogy pokrocot teszunk a kisagy ele de szerintem az sem fogja fel annyira a dobbanast. Nem szivacsozhatom le az egesz szobat:-( nem szeretnek masnak gondot okozni. Valami tanacsot tudtok adni?

2016. szept. 1. 14:39
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
Mit csinálj? Vegyél neki füldugót!
2016. szept. 22. 21:53
 32/59 anonim ***** válasza:
62%
Barátnőméket a fölöttük lakó új szomszéd szekálta folyamatosan, hogy hallja, hogy a gyerek fut, és ettől nem tud aludni nappal, és éjszaka dolgozik. Néhány hónap után oda jutottak, hogy a gyerekre egész nap rászóltak, hogy "ne fuss, csendben tedd odébb a széket...", amitől ő tiszta feszült volt. A fölöttük lakó meg éjjel huzogatta direkt hangosan székeket, meg nappal üvöltette a zenét. Végül barátnőmék másik albérletbe költöztek.
2016. szept. 23. 06:25
 33/59 A kérdező kommentje:
Huuu...Nyina neni..hat...nektek se volt konnyu:-) kavera tuti nem hivom meg elobb eszek meg egy felnott sunt. :-) igazabol ha a gyerek tenyleg vagtatna egesz nap meg hasonlok ...motorozna stb akkor megertenem. De a szomszed reszerol ez csak olyan vegre van kibe belekotni dolog. Beszelgettem a mellettem lakoval. Nem hallanak minket. Meg mondtak hogy a neni mindenkibe belemar. Szoval elkoltozni nem fogogunk de ha kotozkodik elkuldom a fenebe. Es a gyereket se fogom megkotni vagy leszedalni mert ketszert vegigsetal a szoban . :-) koszi a sztorikat amugy ...jo tudni hogy nem egyedul vagyunk ezzel :-)
2016. szept. 23. 09:01
 34/59 anonim ***** válasza:
37%

én biztos,hogy ezentúl éjfélkor kezdenék fatalpú klumpában aerobikozni,hogy érezze a törődést.

lehet,hogy e is áztatnám kicsit.

egyhét után boldog lenne ha csak a dobálást hallgatná.

2016. okt. 4. 07:52
 35/59 anonim ***** válasza:

Úristen!!!

Egy egyéves gyereknek mégis hogy magyarázza el hogy ne dobálja a dolgait??

Ha napközben akkor engedje el a füle mellett,de ha éjszaka akkor is!

Látszik hogy az alatattok lakónak nincs gyereke...

2016. okt. 4. 16:09
 36/59 anonim ***** válasza:

Mi 5 éve vergődünk a szomszéddal ugyanezen. :-( szörnyű. Fel is jelentett már a HP.

De már dörzsölöm a tenyerem, mert az én gyerekm immár 6 éves, és nyugszik lefele, ő pedig most szült, 3 hós a baba, alig várom, hogy verhessem a radiátort..:-DDD

Iszonyatosan megkeserítette az otthontartózkodásunkat, tök nagy feszkót csinált, mert én ugye próbáltam megfelelni, amennyire lehet, de egy gyereket nem lehet lekötözni. A férjemmel is állta a bál, mert ő azt mondta, hogy tojik rá, jelentsen fel, a gyerek csak él, és van...szóval nagyon nagyon gáz...most is volt hogy írt sms-t mikor a lányom szülinapja volt, és 12en voltunk, hogy halkabban legyünk, meg szombat este 18.15hkor, ittvolt a lányom barátnője, és hát az a kislány aztán tényleg mint egy tank. Na, felhívtam, és most mondtam neki először az 5 év alatt, hogy állítsa le magát, majd nehogymár a vendégek is vigyázállásba kelljen, hogy legyenek, mert neki alszik a gyereke...

Komolyan már azon gondolkozom, hogy én jelentem fel, mert van egy ilyen kifejezés, hogy 'gyermeki léthez való jog'...na ő a lányomnak ezt a jogát veszélyezteti...

2016. okt. 4. 16:30
 37/59 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Mostanra mar nem csak.szimpla dobalas a baja...letamad az utcan ahol meglat hogy milyen anya vagyok milyen ember lesz a gyerekembol? Nem hallja hogy beszelgetnek vele ..nem.torodom a kicsivel. Nem tudom ezeket honnan szurte le. De ugy erzem hogy ez mar nekem sok. Megalazva erzem magam. Utolso valaszolotol kerdeznem ha olvassa amikor a hisztis p. Feljelentett titeket akkor annak mi lett a vege ? Vagy mire hivatkozott? Vagy hogy ? Mert mi is csak vagyunk ugymond...nem hangoskodunk nem kiabalunk nem ugralunk a feje felett...szal..elunk. Azt hallottam a hazban hogy ez a banya nem birja elviselni a gyerekeket a haztombben. Pedig van gyereke unokaja... Egyszer egy ketgyerekes csaladot uzott el innen. Jart az onkormanyzathoz is talan . Pedig ugy hallottam ok se csinaltak semmit. Ott mar nagyobb gyerekek voltak. El vagyok keseredve. Mert a hazat is telekurtolte hogy en milyen anya vagyok...meg allit olyan dolgokat amiket o talal ki rolunk. A szememtet is ugy viszem le hogy nehogy talalkozzak vele. Nem gondoltam volna hogy ilyen emberek vannak . Eszembe nem.jutna egy kisgyerekes csalaot csesztetni. :-( foleg ha nem.csinalnak semmi rosszat
2016. okt. 5. 05:59
 38/59 anonim ***** válasza:

Ez már tényleg nem normális. Én azt tanácsolom beszéljétek ezt meg a fő bérlővel. Valahogy ke kell állítani. Nem lesz tőle egy nyogott percetek sem?

Még szerencse nem mi lakunk felette mert megőrült volna. Az én egy évesem pld ba főzök az etető székébe teszem mert másképp lábatlankodik de amit adok oda neki mindent hajigál le. A széket tologatja a kövön (gresszián) mi is emeleten lakunk anyósomék laknak alattunk. Egyszer szóltak hogy ne járkáljunk mezítláb a konyhában mert nagyon dübörög,da hála istennek a fiamért még nem Szólt.

De kedves kérdező ez már sok,egy az hogy folyton kekeckedik de olyan dolgot állít rólad/tok ami nem igaz.

Istenem az én temperamentumommal ugy pofán tudnam b**ni. Bocsánat a kifejezésért de mást nem érdemel megkeseriti az életeteket, és még most jön karácsony,szilveszter. Addigra be kell szerezz ilyen habszivacsos papucsokat. Áh.

2016. okt. 5. 07:20
 39/59 anonim ***** válasza:
Én feljelenteném zaklatásért és rossz hírnév keltéséért.
2016. okt. 5. 09:11
 40/59 anonim ***** válasza:
74%

Annak fényében, amivel kiegészítetted utolsó jól mondja, neked van jogalapod feljelenteni, és javaslom tedd is meg, mert a fejedre nő.

A feljelentés alapja pedig zaklatás, becsületsértés, rágalmazás, a jó hírnévhez való jogod megsértése. Itt a te és a családod jogai csorbultak. Fontos, hogy a zaklatás ténye akkor áll meg, ha nem egyszeri, hanem több esetről beszélhetünk, illetve ha ezt felindultan, fenyegetőleg teszi (feljelentem, stb...) akkor az a nyugalmad megzavarása, fenyegetés, félelemkeltés.

Bármelyik és mindegyik miatt feljelentheted. Mi is sokszor gondolkodtunk rajta, hogy feljelentjük drága Nyina nénit, de nekünk ott volt a "virsli" az orrunk előtt, hogy már csak ennyi meg annyi van hátra és költözünk. De nektek... tényleg beszélj a bérbeadóval, talán van valami megoldása. Viszont neki erről tudni kellett, szóval ő sem egy jótét lélek, hogy pont gyerekesnek adja ki, és nem figyelmeztet.

2016. okt. 5. 13:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!