Egyeves baba dobalja a dolgait. Az alattunk lakot zavarja. Mit csinaljak?
Már bocsi de ha nappal csinálja ezt a gyerek senkinek semmi közr!
Ha éjjel veri földhöz akkor igen szólhat zavarja!
De miért te alkalmazkodnál azért mert a szomszêd szólt?
Most komolyan! A gyerekek ilyenek!
A miénk ha visit pedig kertesbe lakunk az utca vêgéig elhallatszik! Aztán lám mindenki felfogja gyerek és nem szól!
1-es: Te jó nagy antiszociális ember vagy! Persze senkinek semmi köze hozzá, de azért zavarhatja. A kérdező is elismeri, hogy hangos a gyerek.
Kérdező, pedig az a megoldás,hogy szivacsot teszel a kiságy elé. Nyilván nem kell az egész szobába, de a kiságy elé talán jó megoldás lehet.
Ne foglalkozz vele.
A dobálósdi el fog múlni. Aztán jön a gyerek szaladgálásért szólás. Sírásért szólás, stb.
Még senkit nem büntettek meg, amiért a kisgyerek nappal zajongott.
2-es tudod egyáltalán mit jelent az antiszociális?
De most komolyan!
1 gyerekről beszélünk!
Persze én vagyok az antiszociális mert elméletileg nappal nem szólhatnak!
A szomszéd idős meg nyilván másra se figyel csak rájuk igy szokott ez lenni panelbe....
:)
Igen, tudom mi az antiszociális!
"De miért te alkalmazkodnál azért mert a szomszêd szólt?" Talán, mert az ő gyereke hangos, és zavarja a szomszédot.
Miért gondolod, hogy mindenki azt, lesi hogy hogy lehet belekötni a kérdezőbe?
Még mielőtt azt gondolnád, hogy nem tudom miről beszélek, van három gyerekem, tudom, hogy tudnak hangosak lenni, visítani, hisztizni... ami zavar másokat. És egyébként a kérdező is írja, hogy tudja hogy hangos tud lenni.
Nyilván normális keretek között kell együtt élnünk a körülöttünk lakókkal, úgy hogy sem ők nem zavarnak minket, sem mi őket. A kérdező erre törekszik.
A szomszéd nem volt gyerek vagy neki nem volt gyereke?
Hagyjál ezzel a maszlaggal!
De most komolyan elhiszem most költöztek megfelelési kényszere van de amint irta a kedves szomszéd mar sok másra ráförmedt!
Látod csak igy vakon leirtam nyugdijas!
Figyelj kérdező!
Ha kimész főzni vidd magaddal adj neki puha játékot vagy kapcsolj zenét halkan!
Sajnos nálunk a 80 éves nagyapám egy egy látogatásnál kifakad pedig nem szomszéd csak par órára megyünk!
Este nem zajos a gyerkőc az a lényeg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!