Mit csináljak ha elment a nyákdugó? És utána mikor indul el a baba?
Ne csinálj semmit:D
Van akinek másnapra már megvan a babája, de van akinek 1 hónap múlva. Ezt nem lehet kiszámítani.
És te így leszel anya hamarosan, hogy ennyit nem tudsz? :O
Persze ha netán 15 éves vagy, akkor vedd úgy, hogy nem mondtam semmit.
Nem értem,hogy miért kell fikázni a kérdezőt?!Tudjátok,lehet,hogy első babáját várja,és nem tudja,hogy hogy működnek ezek a dolgok!!Gondolom ti sem zsenin bújtatok ki anyukátok hasából!!!!!!!Első babánál senki sem tapasztalt,és nem mindenki tudja,hogy egyes dolgok esetén mit kell csinálnia!!
Kedves kérdező,jól mondták az előttem válaszolók,nem kell ilyenkor csinálni semmit sem,mert a nyákdugó távozása nem a vajúdás kezdete.Lehet,hogy csak 1 hét múlva,vagy csak 1 hónap múlva fogsz szülni,de az is lehet,hogy már ma vagy holnap.Ezt nem lehet tudni!Majd ha jönnek a jóslófájások,amik egyre rendezettebben és egyre pontosabban jönnek,akkor már lehet izgulni,de addig nem kell :)
Könnyű szülést kívánok neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!