Reggel mikor el akartam menni wc-re valami nyúlós vizes valami folyt ki belőlem végig a lábamon a bokámig. Utána kicsit barnáztam. Azóta is ezen idegeskedek. Ez a nyákdugó volt vagy a magzatvíz egy része? A magzatvíz elfolyás mekkora mennyiség?
Először is ne idegeskedjél, mert az nem jó!
Hányadik hétben vagy?
Szerintem a nyákdugó!
Magzatvíz vízszerű és híg!
Nyugi,lassan itt az idő!Az orvosi vizsgálat piszkálhatta meg.Készíts mindent el,hogy ha menni kell,ne rohangálj mindenért.Csak nyugodtan.Lehet napok,de órák kérdése is.
Nem feltétlen erős sugárban kell hogy távozzon a magzatvíz,szivároghat is,mintha bepisilnél.Arról ismerhető fel,hogy nem tudod visszatartani.
Akkor pakolj össze és figyeld a fájásokat!
ÉS próbálj pihenni egy kicsit!
Nem biztos, hogy folyamatosan csorog, a baba beilleszkedett feje eltorlaszolhatja a víz útját.
Szerintem nyákdugó volt, és tényleg készíts össze mindent, hamarosan a kezedben lesz a picur:) Ne idegeskedj, inkább képzeld el, hogy mi zajlik a testedben, kicsit relaxálj és készítsd fel magad lelkileg arra, ami vár rátok!
Könnyű szülést kívánok!
Jól gondolod!
Nekem is volt ilyen, megpiskált az orvos, mondjuk nálunk magzatvízvizsgálat volt, mert túlhordtam a babót, és után volt ilyen nyúlós, vizes vacak. Akkor már egy jjnyira nyitva is voltam, és utána barnáztam is. Rá 3 napra szültem, és tuti, h nem a magzatvizem folyt akkor, mert a szülés elött repesztett magzatburkot a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!