Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » HA elmegy a nyákdugó elötte v...

Nacebee kérdése:

HA elmegy a nyákdugó elötte v utána több a folyás? Azt hiszem nekem elment, a többi lent:

Figyelt kérdés

Előre szólok,h lehet kicsit undi lesz,de az anyámmal nem beszélünk és mástól nem tudom ilyen diszkréten megkérdezni.

Valamelyik nap olyan nagyon szenvedős hasmenésem és mikor lehúztam a vécét vmi nem ment le.olyan zöldes piros volt de nem annyira nyúlós.ma megint erölködős nagyvécé volt és megint volt egy olyan darab.vélemény?

2010. szept. 22. 12:08
 1/7 anonim ***** válasza:
A nyákdugó inkább pirosas, véres de nem zöld. Nem tudom mi lehetett.
2010. szept. 22. 15:00
 2/7 anonim ***** válasza:
A nyákdugó nekem kocsonyás volt, és pirosas (mintha ici-picit véres lett volna). Nem volt nyúlós, se zöld. Biztos vagy benne, hogy a nyákdugó volt?
2010. szept. 22. 16:57
 3/7 A kérdező kommentje:
DE akkor mi lehetett?akkor a belekből vmi?
2010. szept. 22. 18:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sem a nyákdugó. Az olyan rózsaszínes-pirosas. Vagy sárgás. De nem zöld.

Inkább sztem a végbélből jöhetett...

2010. szept. 25. 15:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én nyákdugóm sem volt zöldes, inkább olyan, ahogy előttem is írták, mintha kicsit véres lett volna, mikor pedig elfolyt rendesen, határozottan véres volt. De semmiképpen sem zöld. Nem akarlak ijesztgetni, de nem véletlen a magzatvíz volt? Mert ha az, és zöld, akkor az nem jelent jót. De ne legyen igazam, más zöldre viszont nem tudok gondolni.
2010. szept. 25. 17:01
 6/7 A kérdező kommentje:
nem folyékony volt hanem kicsit sűrűbb,mint mondjuk a nyákdugó.de mi a fene lehetett a belekből?
2010. szept. 25. 17:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha egyértelműen a belekből jött, akkor nyákdugó sem lehetett. Előző voltam.
2010. szept. 25. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!