Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Betöltött 36 hét, erősebb...

Betöltött 36 hét, erősebb folyás, vékony piros csík benne. Ez a nyákdugó távozásának kezdete lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma töltöm be a 36 hetet, 23. héttől cx 3100, 33. héttől cx 2110, egy hete rendszertelen, menstruációs jellegű görcsök, néhány percig tartanak, nem igazán fájnak, csak érzem, időnként keményedés.

Második baba, elsőnél se jósló fájás, se nyákdugó, se magzatvíz elfolyás nem volt. Hajnalban indultak a fájások, este szültem.

Szerintetek ez a halvány véres csík jelentheti-e azt, hogy ma-holnap szülök, vagy ebből még bármi lehet?

A korai méhszáj nyílás miatt az orvosom két-három héttel hamarabbi szülést jósolt, de azt is mondta, hogy ez nem szentírás, végig is hordhatom, csak mivel a kisfiam is 37+5-re született, várható, hogy most is előbb szülök.

2010. aug. 29. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Akár...
2010. aug. 29. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:

szia,

nekem is volt vérzésem, épp hogy alig...

ügyeletre bementem, azt mondták, hogy a méhszájam vérzik, de nem a nyákdugó. hazaengedtek.

két napra rá megint becsöngettem, de már szülni mentem.

2010. aug. 29. 15:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Tágul a méhszáj
2010. aug. 29. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!