Mi lehet ez? A nyákdugó távozna több részletben? Vagy esetleg folyás?
Néhány napja nagyobb nyúlós-nyákos áttetsző vagy fehér darabok vannak a betéten vagy a wc papíron (bocsi a részletekért, napjában többször is. A nyákdugó elmehet több apróbb részletben napokon keresztül is akár? (nekem az első babámnál egyben távozott a szülés előtt)
Vagy ennyire bő folyás lenne?
Magzatvízre nem gyanakodnék. Ha szivárogna az eláztatná a betétet igaz?
Ha van tapasztalatotok, kérlek írjatok! Köszi!
39+5napos kismama
Szia!
Énis 39+5hetes vagyok:)nekem sűrűbb folyásom van,fehér denem darabos.Mondtam a dokinak de aztmondta ez normális.Ha darabos akkor az valami más lehet szerintem.
Te is várod már hogy szülj igaz?Én nagyon!!!Nekem első baba lesz.
Könnyű szülést és jó babázást kívánok neked!
Köszi mindkettőtöknek. :-) Már nagyon várom, de nem nagyon akar jönni. Most ez a dolog idegesít, de emlékeim szerint az elsőnél is ilyesmi állagú volt, illetve az véres is, csak egyben jött! :-)
említettem én is a dokinak, h szerintem ez a nyákdugó lesz. Azt tudom, hogy a bővebb folyás normális.
Ugye szerintetek sem lehet magzatvíz?
Kedves második! Neked s nagyon könnyű szülést, és boldog babázást! :-) Remélem, hamarosan a kezünkben tarthatjuk a manócskákat! :-)
Szerintem nem magzatvíz.Bár én nagyon okosat nem tudok mondani hiszen nem szültem még.Ne aggódj ezen.Énis épp úgy érzem ahogy te hogy nem akar jönni.Már énis úgy várom.Már emiatt vagyok nyűgös szerintem!
Jóslóim vannak már hol rendszeresek hol rendszertelenek de még semmi...már mennék!További szép napot neked!
Nekem a folyás eláztatja a betétem:( Sajna bizti folyás. Nekem a nyákdugó két részletben ment el. Először barnás volt, aztán egy picit véres a napokban...
Az elsővel is hasonló volt, nem tudom csajok ki hogy van vele, de azóta igen guszti módon tisztul a hüvelyem, most tartunk a víztiszta "zselénél"(tojcsisnyákcsi vagy hogyan is volt:)), de előtte mint a szivárvány olyan szuper nagyon bőséges váladékozás kezdődött meg. Ami szinte "ömlött", a dokinak mikor mondtam, azt mondta hogy ha nem volt bűzös(ezek a színek elvileg elviselhetetlen szaggal kéne járjanak méregzöldtől a haragossárgáig) akkor tisztulás, ritkán van ilyen kismamája de a praxisa alatt volt pár... Hüvelykúpot ugyan kaptam, bizti ami bizti, most várok... csendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!