Lehet szülni fogok? Kicsit véres folyás, de nem nyákos, mint a nyákdugó, mi lehet?
Ugyanolyan majdnem,mint a pár kérdéssel előttem író kismamának,csak engem a dokim vizsgált ,de 2 napja,de elég erősen.nem fáj semmim,azóta nincs vér,se folyás.lehet lassan szülni fogok?Várható még ma??Volt ilyen valakinek?
hétfőre vagyunk kiírva.
Tágulásos vérzés esetleg, a vizsgálat miatt is, akár a nyákdugó is(nekem sem volt teljesen kocsonya, jobban hasonlított a menzis nyákhoz)
Januárban túlhordás miatt gyakran matattak, és sűrűn nyuktatgattak, hogy ha pici vérzést tapasztalok az a vizsgálat következménye.
A bébidre hallgass, ő tudja mikor kell kijönnie, nyugi.
Pihenj, nézd át a pakkod, rendben van e minden, apánek is elő-ki van készítve a túlélőkészlet, a bébi hazahozós holmiai, a tieid...
Foglald le magad, nézd az órát. Pihenj.
Amúgy ma péntek, xr idő, front van-nincs, ebből még akár baba is lehet.
Hú, ha még olvasod, nagyon izgalmas, drukkolok! Szerintem ez tágulásos vérzés, nekem is pont ilyen volt, nem folyt el a magzatvíz, hanem ez a vérzés volt, bementünk a kórházba, mondtam a dokinak, hogy ez van, megvizsgált, és mondta, hogy ebből ma baba lesz. :-)) Menjetek be a kórházba. Nálam burkot repesztettek, mondta a doki, hogy zöldes volt a magzatvíz, már nem érezte jól magát bent a baba.
Nagyon drukkolok, írj majd, hogy mi lett! :-)
Szerintem menj be a kórházba!Ha nem is a kis vérzés végett de a keményedés végett mindenképp!
Lehet h ma baba lesz:D
Drukkolunk!
Ha sűrűsödnek bemegyünk,most már mintha a derekam is fájna..:)remélem nem csak beképzelem a dolgokat.:)
Mondjuk valamiért a holnapot érzem inkább.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!