Ha a nyákdugó távozik, akkor az azt jelenti, hogy nyílik utána a belső méhszáj is?
2100-as a cervixem, ma vizsgált az orvos, 40 hetes vagyok, de ma mire hazaértem a vizsgálat után barnás folyásom van, olyan nyálkás....gondolom ez lehet a nyákdugó..??!!
Akkor reménykedhetek, hogy nyílni fog a belső méhszáj is?
Nem tudom a kérdésedre a választ, csak annyit tudok, hogy a nyákdugó távozása az első jel, innentől 2 nap alatt megindul a szülés.
Lassan babázni fogsz :)
Könnyű szülést kívánok!!
36 hetes kismami
Bizony bizony ezzel elkezdődött!
Én hasonló tünetekkel éjjel másik terhességgel reggel mentem szűlni! :)
könnyű és gyors szülést!
4gyermekes anyuka.
Mivel már 40 hetes vagy így biztos, hogy hamarosan szülni fogsz :)
Viszont a nyákdugó távozása nem jelenti feltétlen a pár napon belüli szülést....van aki akár még 2-3 hétig is kibírja.
Nekem szombaton távozott (nem tudom, hogy az egész vagy egy része) de azóta sincs változás :)
38hkm
A dokim ma UH-t csinált, azt mondta 1 max 2 napom van, ahogy elnéz, nagyon lent van már a kisbaba feje :-)
Köszi a válaszokat, 38 hetes anyuka, neked könnyű szülést és sok boldogságot a picikédhez!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!