Nem unjátok még a szuperanyukákat meg a szupergyerekeket?
Van amiben szuper anyuka vagyok, mert természetesnek veszem, és pikk pakk meg tudom oldani.
DE vannak olyan problémák, amikbe beletörik a bicskám...
Szuper gyerekem van, mert az enyém.
Ezen felül: van amiben leelőzi a társait, van amiben teljesen átlagos, és van amiben ha nem is nagyon, de le van maradva.
Minden csak nézőpont kérdése. Ha mind a kettőnknek jó napja van, akkor biza szuper anyuka szuper csemetével, és van amikor az idegbeteg anyuka a hisztis kölykével epizódot adjuk elő az életünkből.
A mai pl a szuper baba, platy anyuka:)
A baj ezekkel a szuperekkel az, hogy csak hencegni jönnek...
És teljesen irreális dolgokat állítanak, olyanokat, amikről lerí, hogy csak az anyai elvakultság mondatja.
Ilyen például a félévesen BESZÉL (maximum gügyög) és a 7 hónaposan JÁR (esetleg lépeget, egy gyerek szerintem akkor JÁR, ha önállóan, segédeszköz, kapaszkodás és kézfogás nélkül halad)
Köszönöm a sok sok választ. Szerintem is mind szuper jó fejek vagytok.
Mindenkinek sok jót kívánok
a pankrátoros beszólás szuper volt!!! Csorog a könnyem a röhögéstől
Amúgy szuperanyás vagy ősanyás kommentet én még nem igazán olvastam, csak az ilyen kérdésekben hallok róluk. Vagy lehet, hogy túl szelektív a látásom...
Én sem tartom magam szuperanyának, haj, de messze vagyok tőle...
Én is nagyon jókat röhögtem, csak kár, hogy valaki egyáltalán nem érti a viccet. Minek felháborodni? Itt senki sem irigységből emlegeti őket, hanem mert szórakoztatónak tartja, hogy versenyt csinálnak olyan dologból, amiből amúgy nem lehet.
A kérdést is lehet jól, meg rosszul érteni, én úgy értettem, hogy a kérdező baromira unja, hogy a kérdésekre dicsekvés, és zárójeles bénázás a válasz, mert az ő babája bezzeg....
Aki felháborodott, az valószínű nem ezt az értelmét nézte. Lényeg csajok, hogy mi mindannyian szuperek vagyunk, és kívánom, hogy sokáig tudjunk mindenen nevetni, még magunkon is:DDD
ҝ
En is nagyon jokat derultem lanyok.
Igen nekem is feltunt a sok szuperanya es a meg szuperebb gyerekuk.Sokszor sz@r anyanak erzem magam amikor a valaszaikat olvasom aztan ranezek a kisfiamra aki( 8 honaposan meg nem beszel,nem jar ,nem szobatiszta) vissza mosolyog ram es ilyenkor szuperanyanak erzem magam mert a kisfiamnak en vagyok a legjobb.
Ugy hogy most mar csak nevetek az ilyen valaszokon:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!