Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok a Rezső névről?

Mit gondoltok a Rezső névről?

Figyelt kérdés
Nekünk tetszik a párommal, de senki másnak nem.

ma 11:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagyon régies. De ha nektek tetszik, akkor ne tartson vissza mások véleménye. Legalább nem lesz tucatneve.
ma 11:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy öreg, deres bajszú, szigorú és komor bácsira asszociálok. De a rezsó is eszembe jut róla. Nem tetszik.

De ez csak egy vélemény a sok közül.

ma 11:32
 3/10 anonim válasza:

Nekem nem tetszik.

Attól még nem lesz automatikusan szép egy név, hogy hagyományos.

ma 11:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Rémesen ronda szerintem. És mikor rájöttem, hogy ez a Roger magyarítása, még el is szomorodtam. Persze manapság meg Rodzser lenne, az se jobb.

A Dezső egy fél fokkal jobb, a Regő meg másféllel, és csak 1 betű különbség, ezek nem tetszenek?

ma 11:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Nagyon csúnya név, mi tetszik benne?
ma 12:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem tetszik és láthatóan a többség is ezen a véleményen van. De azt tartsd észben, hogy nincs oylan név, ami mindenkinek tetszene. Ha ti ezt szeretnétek a gyereketeknek adni, akkor ez a jó választás.
ma 12:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Azért tetszik, mert így hívták a párom bácsikáját, aki sajnos már meghalt.
ma 12:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát... Halott után elnevezve lenni nagy teher lehet ám a gyereknek
ma 12:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem az első gondolatom, hogy mégis hogy becézed, Rezsi? Nekem sem tetszik, de ez nyilván ne tartson vissza. Ha nektek, kettőtöknek tetszik (és nem CSAK azért, mert a párod bácsikájának ez volt a neve és kedves emlékek fűznek hozzá, hanem ettől függetlenül is), akkor hajrá.
ma 13:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Borzalmas, de nektek kell tetszen.
ma 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!