Mit gondoltok/gondolnátok egy olyan anyukáról aki minden nap tölt fel face-re a gyerekéről képet? És olyanról aki ugyan ezt teszi csak a gyereket körülveszik a Fisheres játékok?
semmi különöset...én is gyakran töltök képet a lurkókról, de azért nem napi szinten mondjuk. sok barátnőm messze lakik tőlünk, a keresztanyuka külföldön s mindig mondják h olyan jó igy legalább láthatják.
az h kinek milyen játékai vannak, kinek mire futja ha erre gondoltál, mert némi rosszallást érzek a kérdésedben-az engem nem hat meg. soha nem jutott eszembe, h valamilyen játékot odategyek a képre, de ha épp ott van egy "menőbb" FP játék, akkor sem tűik fel. szerintem rossz lelkületű az aki ilyeneken kiakad h ejj az xy-nak már megint milyen játékai vannak stb..:)
Sz.arok rá.
Aki zavar, azt letiltom, meghagyom ismerősnek, de nem látom, hogy miket posztolgat.
Sok gyerekest letiltottam, mert idegesítettek.
nekem is van ilyen ismerősöm és napi szinten 4-5 képet is feltölt. ugyanaz a ruha csak más póz....nem mondom hogy untat, de lazán áttekerek rajta mert ha havonta egyszer tesz ki egyet még oké, sőt ha tetszik be is lájkolom...de hogy minden nap jó párat????
az meg hogy FP játékokkal van fent? neki biztosan csak olyanjai vannak....jól tudjuk már azért használtan és elérhetőek ezek, tehát nem biztos hogy méregdrága újakat vett meg...én egyébként nem szeretem ha a képekről lerí: nézd mennyi pénzem van....de legalábbis úgy csinálok mintha lenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!