Mit gondoltok/gondolnátok egy olyan anyukáról aki minden nap tölt fel face-re a gyerekéről képet? És olyanról aki ugyan ezt teszi csak a gyereket körülveszik a Fisheres játékok?
Mit szolnek? Semmit,o dolga mit miert tesz.
Osztom az utolso velemenyet.
Szinten kulfoldon elunk,itt szuletett mindketto.
Baratok,rokonok csak a Facen latjak a gyerekeket.
Bizony elofordul hogy naponta toltok fel kepet,van hogy egy hetig semmit.
Az emlitett markas jatekok ,nem jutott meg eszedbe hogy van aki szereti/megbizik bennuk?
Egy kattintas az egesz ha nem tetszik vedd a faradtsagot es allitsdbe,rogton nem fogod latni!
Miert kell mindig massal foglalkozni ,nem ertem.....!!
Nekünk is messze van a család és 1-2 hetente felteszek képeket nyaralásról, új dolgokról, hogy lássák. Sokkal egyszerűbb, mint e-mailben küldözgetni, feltölteni mindenkinek. Barátokat is érdekli, a többiek meg nem érdekelnek...ha zavarja őket, ne nézzék, nem kötelező megnyitni. Szerintem ezzel semmi baj nincs...szerintem idegesítőbbek a tizenéves kislányok naponta feltett csücsörítős-pózolós képei...na az aztán tényleg senkit nem érdekel a világon.
A játékokról meg tényleg nem értem mi a kérdés. Mi pl. még szó szerint soha egy szem játékot nem vettünk a gyereknek, mégsem férünk el tőlük, annyit kap mindenhonnan, és van köztük sok FP is...mi nem engedhetnénk meg magunknak, de ha feltöltök egy képet a gyerekről, és éppen ott vannak, nem retusálom ki, hogy "nehogy azt gondolják milyen tehetősek vagyunk", és nem rakom direktbe a gyerek mellé, hogy "na most ezt jól feltöltöm facebookra, hogy had' lássák, milyen játékokkal jástzik a gyerek". Ha téged ez zavar, az nagy rosszindulatra vall.
Nekem nincs "arckönyvem", de napi szinten én nem tennék fel.
A sok Fisheres játékra meg én azt tudom mondani, hogy nekünk is van, de felesleges csak azt venni, mert igaza van egy másik válaszadónak, drága és van jobb és olcsóbb játék is ami teljesen kiszolgálja a lurkót. :)
Persze nem a nagyon kínai gagyi játékokra gondolok, mert az minőségben nagyon alul vannak. Használt angol játékok például nagyon jók. Egy alapos tisztítás után már játszható és nem kerül több 1000ft-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!