Használtatok már ilyet?
Van egy kislányom, ilyen gyerekes cikkeket angolul is olvasok
A magyar mellett. Kislányom kicsit megfázott, ilyen vízszerű ami kifolyik, semmi extra. Youtubon rengeteg felvétel van,hogy a babáknak sóoldattal orrmosó fecskendővel tisztítják az orrát,hogy az egyiken be a másikon meg egyszerűen kifolyik a víz. Valaki használ ilyet?
Légyszi, olyanokat ne írjatok, hogy azt sem tudom mi ez, én nem használom stb...
Hasznos válaszokat pedig köszönöm.
Lehet nem volt egyértelmű, de nem a vizes takonyhoz gondoltam használni,ami magától is kifolyik. Hanem amikor már tényleg sűrűbb, hatékonyobbnak látszik így kívülről nézve.
Akinek még van tapasztala,ossza meg ezzel kapcsolatban.😃
Nekem gépem van, amit a fül orr gégészeten is használnak. Hátra fekszik és gyógyszertári "vizet" (infúzióhoz van szerintem) egyik orrlyukba fecskendővel befolyatom, ő mondja, hogy gegege h elzárja a szájpadlást és kimossa a taknyokat. Bevált, kéri, most 8 évesen. Kisebbként nehezebben tűrte. Magamnak is szoktam. Kitisztít, kicsit hülye érzés.
De amit írsz, próbáld ki magadon és tudni fogod milyen.
Gépet milyen gépet? Ezt kifejtenéd kicsit bővebben?
Én úgy tudtam eddig,hogy ez a gép csak a rendelőkben létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!