Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használtatok már ilyet?

Használtatok már ilyet?

Figyelt kérdés

Van egy kislányom, ilyen gyerekes cikkeket angolul is olvasok

A magyar mellett. Kislányom kicsit megfázott, ilyen vízszerű ami kifolyik, semmi extra. Youtubon rengeteg felvétel van,hogy a babáknak sóoldattal orrmosó fecskendővel tisztítják az orrát,hogy az egyiken be a másikon meg egyszerűen kifolyik a víz. Valaki használ ilyet?

Légyszi, olyanokat ne írjatok, hogy azt sem tudom mi ez, én nem használom stb...

Hasznos válaszokat pedig köszönöm.

ma 21:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek olyat aki használ ilyet, de nekem nem szimpatikus, orrszi porszi és sooldatos orrspray teljesen megfelelt nekünk.
ma 21:20
 2/11 A kérdező kommentje:
És mondott róla valamit esetleg?
ma 21:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én csak magamnál használtam párszor. Borzasztó kellemetlen, szerintem.
ma 21:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is gondoltam már rá, de ezt nem a vizes takonyhoz szokták, hanem ahhoz a ragacsos slejmeshez, amit a porszívó is küzdelmesen szed ki. Egyelőre a sóoldat+sima orrszi elég volt nekünk.
ma 21:49
 5/11 A kérdező kommentje:

Lehet nem volt egyértelmű, de nem a vizes takonyhoz gondoltam használni,ami magától is kifolyik. Hanem amikor már tényleg sűrűbb, hatékonyobbnak látszik így kívülről nézve.

Akinek még van tapasztala,ossza meg ezzel kapcsolatban.😃

ma 22:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem gépem van, amit a fül orr gégészeten is használnak. Hátra fekszik és gyógyszertári "vizet" (infúzióhoz van szerintem) egyik orrlyukba fecskendővel befolyatom, ő mondja, hogy gegege h elzárja a szájpadlást és kimossa a taknyokat. Bevált, kéri, most 8 évesen. Kisebbként nehezebben tűrte. Magamnak is szoktam. Kitisztít, kicsit hülye érzés.

De amit írsz, próbáld ki magadon és tudni fogod milyen.

ma 22:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy a gépem a másik orrán szívja át a vizes trutyit le egy mosható tartályba. Hogy gép nélkül is lehet, láttam már neten, passz.
ma 22:30
 8/11 A kérdező kommentje:

Gépet milyen gépet? Ezt kifejtenéd kicsit bővebben?

Én úgy tudtam eddig,hogy ez a gép csak a rendelőkben létezik.

ma 22:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Jajj bocsi most láttam a válaszodat. Hol vettél ilyet?
ma 22:32
 10/11 anonim ***** válasza:

[link]

De ennél biztosan vannak már modernebbek, 10 éve vettem ezt.

ma 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!