Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig használtátok a babamérl...

Meddig használtátok a babamérleget?

Figyelt kérdés
A kezdeti nehézségek miatt enyhe mérlegfrászban szenvedek, és még 5 hósan is gyakran méregetem a babámat, pedig láthatóan jól fejlődik és derűs. Emiatt gondoltam, talán érdemes lenne megszabadulnom tőle. Mármint a mérlegtől. Vagy jól jöhet még, ti meddig tartottátok meg és milyen gyakran használtátok?
máj. 2. 09:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
83%

Nem használtam, a védőnő havonta megmérte őket, nekem az pont elég volt. Láthatóan szépen gyarapodott. Pont a védőnő beszélt le a mérlegről amúgy, azt mondta, hogy felesleges stresszforrás csak.

Persze ha indokolt mérni a babát, mert mittudomén koraszülött volt vagy bármi más EÜ problémája van, akkor érthető, de 5 hónaposan már lehet hogy el kéne engedned.

máj. 2. 09:40
 2/22 anonim ***** válasza:
20%
kb. egyéves koráig
máj. 2. 09:41
 3/22 anonim ***** válasza:
78%

Sose mèregettem.

Szerintem nyugodtan engedd el a mèregetèst. De ne is ostorozd magad miatta, a kezdeti nehezsègeitek utàn èrthető.

máj. 2. 09:48
 4/22 anonim ***** válasza:
65%
Soha nem használtam. Védőnő mérte mindkét gyerekemet.
máj. 2. 09:48
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk kellett mérni, mert nem hízott csak fogyott egy ideig. 3-4 hónapos koráig mértem.
máj. 2. 09:52
 6/22 anonim ***** válasza:
25%
Mi 1 hónapra béreltük a babamérleget, hogy lássa a védőnő, hogy van mérlegünk. Aztán 1 hónap után visszavittük. Ki sem szedtem a csomagolásból.
máj. 2. 10:05
 7/22 anonim ***** válasza:
25%
Soha nem mértem. Az első 6 hétben jött a védőnő, mérte ő minden héten, aztán a havi státuszokon. Ezen kívül nem mérte senki. Felesleges
máj. 2. 10:12
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

A kórházi napok alatt nem jött meg a tejem, ezért pótoltunk tápszerrel. Ehhez béreltünk mérleget, hogy lássuk, mennyit kell pótolni. Az első itthoni evés már 60ml volt. Utána minden nap egy random evést lemértem. Pár nap után, amikor láttam, hogy már biztosan van tej, abbahagytam.

Most jár le a mérleg bérleti ideje, még egy csupasz súlyt mérünk vele 1 hónaposan és utána visszavisszük.

máj. 2. 10:13
 9/22 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem pontosan, de jó ideje csak 1-2 hetente merem, akkor sem azért, mert parazok, hanem kíváncsiságból :) most kb 6,5 hónapos a fiam.
máj. 2. 10:26
 10/22 anonim ***** válasza:
Nekem mérnem kellett az elején, aztán egyre ritkult, egy idő után csak hetente mértük, most 10.5 hónapos, 1-2 hetente megmérjük, már ül rajta, tetszik neki :) mi pedig szeretjük látni mennyi az annyi, az az 1 pillanat semmiség :)
máj. 2. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!