Babamérlegből használtat vagy újat?
Mi úgy örököltünk egyet, ott 3 évig használták. Nálunk már 4 éve működik, 2 éve 2 gyerekkel. Napi szinten használjuk, csak elemet kellett benne cserélni.
De, ha ilyen olcsón kapsz akkor az új jobban megéri természetesen.
Mi 15.000 Ft-ért vettünk, de nem bántam meg. A fiam a hozzátáplálás után nagyon rossz evő lett, és voltak hónapok, amikor fogyott. 1,5 éves koráig 2 hetente jártunk súlyellenőrzésre, majd 2 éves koráig havonta. De ennek ellenére én itthon hetente mértem.
Aztán megszületett a kislányom, Ő szerencsére jó evő, nála nem is használom sűrűn. De engem megnyugtat a tudat, hogy van itthon.
Én a vaterán vettem használtan 7 ezerért digitális Momert típusút,én elégedett voltam vele:) Több mint 1 évig volt nálunk, persze a vége felé már csak kíváncsiságból mértem meg kb. 2 hetente a lányomat. Aztán felraktam a szekrény tetejére, ott is állt kb. 2-3 hónapot.
Nemrég adtam el ugyanúgy a vaterán 7.500 Ft-ért.
Nemhogy ingyen használtuk, de még "bevételünk " is lett belőle. ( egyszer azért cserélni kellett az elemet, ha nagyon precíz akarok lenni, akkor nullszaldós volt a mérleg).
Szerintem ennél jobb vétel nincs.
A többi babacuccal ugyanígy voltam, járóka, babakád, stb. Mindent ugyanannyiért adtam el ahogy vettem.
Nekünk nincs kitől örökölni, ezért így oldottam meg:)
Utolsó vagyok!
Azt elfelejtettem írni, hogy ha tovább akarod adni, akkor is hiába veszel újat, csak féláron tudod eladni, mert már használtnak számít.
Én ezért veszek féláron használt, de hibátlan dolgokat, mert ha vigyázunk rá, akkor az értéke nem csökken, csak ha leharcoltuk.
Pl. vettem egy szuper etetőszéket 14 ezerért, persze azt is használtan. Hibátlan volt, de sajnos nálunk elszakadt a huzata, elgyengült az anyaga, eddig bírta. Engem nem zavar, de tudom, hogy így csak pár ezret adnak majd érte, pedig dönthető, emelhető, dupla tálcás, stb. Azon gondolkodom, hogy készítek hozzá egy másik ülésbetétet, mert jól tudok varrni, így lesz esélyem megint ugyanúgy eladni ahogy vettem.
Bocsi, hogy dől belőlem a szó, nem is ezt kérdezted:)
Köszönöm!Akkor nézegetem még a Vaterát, és megnézem mennyi a környéken a kölcsönzés.Hamarosan szülök, úgyhogy nincs sok időm.
Búék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!