Chippolino babakocsiról tapasztalat? Chipolino Alba típusú van-e valakinek? Meg van elégedve vele? Ilyet szeretnék venni. Forgalomban van még? Használtat találtam!
Nekünk Chipolino volt, NEM VOLTAM VELE megelégedve, ezért váltottunk, most Jané Carrera babakocsink van, hát ég és föld. A Janét használtan vettük mert 160ezer az eredeti ára, de ég és föld a kettő. A Chipolino - bár jól néz ki- nagyon kényelmetlen volt, a kislányom üvöltött benne+ minden kis buckát megérzett és egyből fölébredt, ha már elszundított egy kicsit a kocsiban.
Ez az én véleményem, de lehet másnak bejött....
Első vagyok!
Ok, Te tudod, tesóméknak Chipolino Baby Max Leoja van és ők is tervezik a cserét mert borzasztó vele a közlekedés, szintén ráz, rugózása nulla, ami persze csak akkor derül ki ha már használod, a boltba ide-oda tologatásnál (plána ha neten veszed és ki sem tudod próbálni) nem derül ki.
A chipolino bolgár márka, egy biztos, se bolgár, se lengyel, se kínai babakocsit NEM SZABAD venni, mert úgyis csere a vége!
Német, olasz babakocsit néznék inkább a helyedben (Hauck, Jane, Peg Perego stb.), használtan is már nagyon jó áron lehet venni.
De mondom, Te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!