Bármi tapasztalat RAF-POL FENIX babakocsiról? Csatolok linket. Akik szemfülesek, mi baj lehet vele?
Megnéztem...
Nem írja hány kiló a kocsi. Az sem jó, ha nehéz, az sem jó, ha pillekönnyű.
Amúgy a fő gond, a gyártó. Lengyel.
Én, mint több babakocsis anyuka, bőven van tapasztalatom. Volt lengyel gyártmányú kocsim is, az volt a legrosszabb! Hátul, ahol emelni lehet a támlát, az a fém rész úgy meghajlott, hogy egy két háttámla emelés-döntés után, meg sem lehetett mozdítani, mert úgy eldeformálódott. A neten azt írták, hogy kényelmesen, vastagon párnázott. Az lehet, hogy vastag volt, de rohadt kényelmetlen. A kisfiam nem szeretett benne feküdni, el is adtam.
Ha egy mód van rá, nézzétek meg személyesen a babakocsit!
Nagyon jó,de ez ugyanezeket tudja kicsit olcsóbban.Nézd:
Jól néz ki:) Esetleg, ha cipelned kell akkor a súly is fontos lehet.
Mózes autóban biztonságosan becsatolható-e? Ha hosszabb utat is terveztek akkor fontos, mivel hordozóban max 2 órát lehet a baba.
A lengyel babakocsikat én sem ajánlom!
Saját tapasztalat.
Pfúúú, köszi, szemfüles Anuykák! :) Egy barátnőm ilyeneket írt, le voltam hidalva, hogy mennyire ért hozzá:
"Ennek a babakocsinak nem gumi felfujhato kerekei vannak se elöl se hätul, ami azt jelenti, hogy räzza a babät mint az ällat. Az elsö legkisebb kavicstol is megugrik a kocsi, es azert egy budai közlekedest (na jo ti most pesten laktok), nagyon is megerez es nem hinnem, hogy komfortos lenne. fel evet sem hasznälnäd sürü anyäzäs közepette. :) Nagyon csunyän fog kinezni ha elkezded hasznälni a sportülest fel ev utän. Nem kagyloüleses ami azt jelenti, hogy az üles huzata kifeszitett a väzhoz ami körbe fogja az ülest. Ennek a huzata kis idön belül gyürödni fog es elmäszni a helyeröl. a läbak közötti valami az a huzat, na az kizärt hogy legyen egy babakocsin. Nyäron sebesre dörzsöli majd a gyerek läbät, odaizzadnak a kis hurkäk... ha pedig kikapcsolod(ha ki lehet) akkor meg iszonyat proli kinezete van. En nem ajänlom."
Ti mit gondoltok ezekről a szempontokról?
Szia!Én nem szerettem volna fújható kerekűt(kilyukad,folyton pumpálni kell).Nekünk is lengyel kocsink van/volt,én tökéletesen meg voltam elégedve vele.Nagyon jó a rugózása annak ellenére,hogy hab a kereke.Lányom májusi,de a legnagyobb nyári melegben sem izzadt bele!Soha nem dörzsölte sehol!Imádott benne lenni.Kölcsönadtuk egy ismerősnek(lányom már nem kocsizik),aki inkább 3 kerekű babakocsi-pártú volt(hiper-szuper ufós kinézettel:-)).Soha nem veszi elő azt,mindig a miénk van használva,mert kényelmesebb.Amúgy Abdor márkájú.
Bocsi,ha hosszú lett!Ez az én véleményem.Azért azt csak ajánlani tudom,hogy személyesen is nézd meg,mert lehet,hogy élőben nem fog tetszeni.
Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!