Mi a véleményetek erről a babakocsiról? Baby Desing Sprint Plus Travel System?
Figyelt kérdés
Igazából Peg-Pérego-t szerettem volna vásárolni, de sajnos most nem tehetjük meg :( A leírás alapján jónak és könnyűnek tűnik, hasonló a Pérego-hoz.
Esetleg más, ebben az értékben (max. 80000Ft), ami Peg-Pérego travel systemhez hasonlít?
2 hét múlva jön a baba, és már meg kellene rendelni.
Használt nem jöhet szóba.
2011. okt. 15. 16:43
1/2 anonim válasza:
Jónak tűnik, de tapasztalatból mondom, hogy babakocsit csakis személyesen vegyél! Illetve kis kerekekkel rendelkezőt csak akkor, ha sima utakon közlekedsz vele, mert minden kátyút megtalál, ami mindkettőtök számára meglehetősen kellemetlen.
2/2 anonim válasza:
Off:
Miért nem jöhet szóba használt?
Szerintem jónak tűnik, de az lenne még nagyon jó, ha felétek is lehetne fordítani a sport ülést. (vagy lehet?)
De ha ennyit szántok rá, akkor tuti hogy tudtok venni egy szuper kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!