Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babamérleget érdemes venni?...

Babamérleget érdemes venni? Ti használtátok?

Figyelt kérdés

2014. szept. 3. 16:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Mi vettünk. Minden nap nem mértük, de hetente egyszer igen.

Amúgy lehet kölcsönözni is, de nem tudom, hogy mennyiért, vagy, hogy úgy jobban megéri-e. Szerintem - főleg az elején - megnyugtató lehet, ha látod, hogy mennyit hízik.

Viszont a minden etetés utáni méregetés csak sok aggódáshoz vezet, szóval szerintem érdemes csak "módjával" használni, kivéve, ha kis súlyú a baba, vagy besárgul, esetleg koraszülött, mert akkor fontos mérni, hogy mennyit eszik.

2014. szept. 3. 16:19
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem vettem, és nem is vennék. A gyerek akkor volt mérve, ha elvittem havonta a gyerekorvoshoz, a védőnőhöz akár minden héten vihettem volna, de nem tettem, mivel látszott, hogy szépen hízik, van elég pisis-kakis pelus, és nincs gond a közérzettel sem. Valahogy úgy állok ehhez a témához, hogy nem idegesítem magam feleslegesen,5 hogy túl sokat, vagy túl keveset evett, vagy hízott.

Korababánál, vagy ha szoptatási/evési-etetési (pl. sok bukás, hányás) problémák lettek volna, akkor talán vettem volna.

2014. szept. 3. 16:23
 3/16 anonim ***** válasza:
nekem kellett mert keves volt a tejem es igy tudjuj merni mennyit eszik, kell e potolni. szerintem.erdemes.beszerezni legalabb az elso hetekren amugy mi bereljuk 1200 ft/ho...
2014. szept. 3. 16:24
 4/16 anonim ***** válasza:
Mi a patikából kölcsönöztük. Az első hónapban minden etetéskor használtuk, a második hónap végére meg már csak hetente egyszer fürdetés előtt pucéran.
2014. szept. 3. 16:26
 5/16 anonim ***** válasza:
33%
Mindhárom gyerekemet az első hónapokban mértem minden szopi után. Nagyon jó volt, mert ha sokat szopott, akkor fél óra múlva nem szoptattam újra, mert tudtam, hogy nem éhes, csak a hasa fáj. Ha viszont keveset szopott, akkor már 2 óra után éhes lett.
2014. szept. 3. 16:27
 6/16 anonim ***** válasza:

én bérlem

most tartok 11 ezer Forintnál amit fizetnem kell

de amúgy gőzöm sincs hol lehet ilyet kapni

2014. szept. 3. 16:37
 7/16 anonim ***** válasza:

*egyedülálló anya vagyok, első babával én ezért tartottam fntosnak, hogy tudjam először hogy mikor mennyit evett, mert kórházban is szóltak ébresszem még ha bealudt cicin, mert nem evett még eleget

utána azon voltam megijedve, hogy a védőnő hiányolja a "szokásos babahurkákat" ami minden babának van

utána hogy mikor dupláz

gyerekorvoshoz ritkán járunk és ott nem is igen tudok odafigyelni, mert a babára figyelek hogy érzi magát, minden rendben e, stb

2014. szept. 3. 16:39
 8/16 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a kölcsön dolgokat, mindig félek, hogy lesz vele valami és akkor úgy járok, hogy mindegy lett volna, ha megveszem csak még az arcom is ég.

Nyilván anyagi körülményektől függ, de szerintem 12-13 ezer forint (ennyiért már jó új van) annyira nem nagy kiadás. Bár van, aki szinte nem is használja, akkor annak ez drága.

Szerintem tök jó, lehet flúgos vagyok, de tök precíz, ami a nagy mérlegről, amire rá kell állni nem mondható el, a konyhai digitálisom csak ötkilóig mér, így mindenféle mást is mérek vele. Még a macskát is...

Évekkel ezelőtt az állatorvos mérte ilyen a macskát, mármint lehet nem babamérleg volt, de tök ugyanúgy nézett ki, márkát nem néztem rajta, de akkor emlékszem gondoltam is rá, hogy ez milyen király, nekünk már csak ezért is lesz babamérleg, mert én mást is méricskélek majd az tuti.

2014. szept. 3. 17:00
 9/16 anonim ***** válasza:
En eloszor nem akartam.vegul megis vettunk.az elenen nagy hasznat vettem h mennyit evett.nem mindig mertem azert de jo volt tudni h megette az adagjat,most x ideig biztos nem lesz ehes.mostmar fel evs,eleg ritkan hasznaljuk.de nem bantam meg h megvettuk.
2014. szept. 3. 17:29
 10/16 anonim ***** válasza:
Egyik gyereknél se volt, szerintem fölösleges paráztatás a szoptató anyának.
2014. szept. 3. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!