Használtatok-e babamérleget, ha igen meddig, és kölcsönöztétek vagy megvettétek?
A Brendon Outlet-ben vettük 8ezerért!
2 gyereket akarunk ezért nem érte meg kölcsönözni,hetente mértem még az elején most már csak havonta 11 hónapos!
Nem használtam, mert eleinte hetente egyszer a védőnő úgyis jött és mérte a babát, vagy mi mentünk valamilyen ellenőrzésre, ahol mérték, illetve szemmel látható volt, hogy nő, erősödik, evés előtt sírt az éhségtől, evés után elégedetten aludt, ebből nekem az jött le, hogy annyit evett, amennyire szüksége van.
A sógornőm használtan vett egyet kb 5000 forintért, az első babájánál szinte minden etetés után használta egy hónapig, de azután felhagyott vele, mert azt mondta, hogy sokat stresszel az állandó méregetés miatt, pedig volt bőven teje. Utána már csak alkalomszerűen mérte havonta egyszer, de most a 2. babájához már egyáltalán nem akarta használni, elő sem vette. Nekem ő mondta, hogy ne vegyek, mertha nem lesz elég a tej a babának, azt úgyis jelzi, vagy ha esetleg tápszeres lesz, akkor meg látni fogom, hogy mennyit evett.
Mi kapunk kölcsön egy barátunktól. Amúgy nem vennék. Csak az elején akarom majd használni, de ez majd úgyis kialakul. De 1-2 hónapnál nem tovább.
34 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!