Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit használtatok pocitokra,...

Mit használtatok pocitokra, hogy ne tepedjen ki? Kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 12:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

sajnos aki hajlamos rá,annak repedni fog! a barátnőm kente a legdrágább krémekkel és csikos lett a hasa.

én meg semmivel és még sem látszik semmi..

2011. júl. 26. 12:54
 2/12 anonim ***** válasza:
én sima mandulaolajjal kentem.mondjuk nem volt nagy hasam,de egy csíkom sem lett.
2011. júl. 26. 12:56
 3/12 anonim ***** válasza:
Rossmannos olajjal. Már untam a végén. Nem lettem csíkos, mondjuk nem volt nagy hasam.Barátnőmnek annál inkább. Ő később E vitamint szedett a tünetekre.
2011. júl. 26. 13:03
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, Avonosat használok remélem majd használ valamit. Most 23 hetes vagyok, minden nap kenem.
2011. júl. 26. 13:09
 5/12 anonim ***** válasza:
én babaolajat és cremort használtam, ez utóbbi gyógyszertárban kapható kevert krém, testápoló, nekem bevált!
2011. júl. 26. 13:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is kentem végig mindenféle jó drágával, köztük avonossal is. És sajnos kirepedt. Szülés után sem segített semmi egyedül egy kicsit a napozás. Aki hajlamos rá annak kifog jönni bármivel keni...
2011. júl. 26. 13:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Fürdéskor Johnson babaolaj, majd utána dm-es mamaolaj.
2011. júl. 26. 13:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Én szinte egész nap kenegettem,hol niveával hol körömvirágos krémmel,de a bőröm nem nyúlt elég gyorsan a babához,és én szép tigriscsíkos lettem így is.Lehet kapni weledás krémeket,amik erre vannak,de szerintem teljesen mindegy mivel kenegeted.Lényeg hogy rugalmas legyen a krémtől és hidratált,de ha hajlamos vagy rá vagy úgy jársz ahogy én akkor mindegy.
2011. júl. 26. 13:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Az elsőnél semmivel, a másodiknál, nagyon néha Gabi babolajjal, ha eszembe jutott.

Nem lett egy csíkom sem.

De kenheted bármivel, ez genetika.

Anyának óriási hasa volt az ikerhugaimmal, mégsincs egy darab csíkja sem

2011. júl. 26. 14:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Valóban genetika, a kötőszöveteid hogy reagálnak a nyúlásra, nem mindenkié bírja. Hiába kened, max. nem viszket tőle úgy, de belül nem hat,ahol a striák keletkeznek. Amit lehet tenni, minél kevesebbet hízni, mert a gyereken túl a kilók legalább annyira nyújtják a bőrt, ha felszed 5-10 kg-t vagy többet.
2011. júl. 26. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!