Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig használtátok a babamérl...

Meddig használtátok a babamérleget?

Figyelt kérdés
A kezdeti nehézségek miatt enyhe mérlegfrászban szenvedek, és még 5 hósan is gyakran méregetem a babámat, pedig láthatóan jól fejlődik és derűs. Emiatt gondoltam, talán érdemes lenne megszabadulnom tőle. Mármint a mérlegtől. Vagy jól jöhet még, ti meddig tartottátok meg és milyen gyakran használtátok?
máj. 2. 09:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Amikor már ült, és lehetetlen volt mérlegen tartani. Esetünkben ez öt és fél hónapos korában volt.
máj. 2. 10:45
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

7 hos koraig gyakran, mert gondunk volt a hizassal.

De amugy en nem csavarodtam ra, mertem mert muszaj volt, nem volt eleg havonta a vedononel. Amiota meg nem kell, nem merem, de megtartottam a merleget, 25 kiloig jo, lehet kelleni fog meg, ki tudja. Illetve masodik babat is tervezunk.

máj. 2. 10:46
 13/22 anonim ***** válasza:
54%
1x sem. Az ételét se mértem le soha.
máj. 2. 11:04
 14/22 anonim ***** válasza:
54%
Sosem mértem
máj. 2. 11:09
 15/22 anonim ***** válasza:
51%
Nekem az elején javasolták, hogy mérjem, az első 2 hónapban mértem, aztán nem. Akkor rossz érzés volt, de aztán nem izgultam rajta legalább, hogy eleget evett-e. Láthatóan gyarapodik és jókedvű. A helyedben megszabadulnék tőle, mert amíg nekem ott volt a dobozban, addig méregettem... jobb volt, mikor már nem volt.
máj. 2. 11:11
 16/22 anonim ***** válasza:
Kb.1 éves koráig. Nagyon nehezen hízott, és alig evett, úgyhogy állandóan mértem szegényt. Akkor tettem el a mérleget, amikor már képtelenség volt lemérni, mert nem volt hajlandó 2 mp-ig mozdulatlan maradni se fekve, se ülve.
máj. 2. 12:11
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem használtam.. Pedig a babám 500grammokat hízott csak... A gyerekorvos lebeszélt róla aztmondta csak stresszelném magam vele ha méregetném heti 3x. Szóval ö leméri havi 2x. annyi elég nekünk.
máj. 2. 14:55
 18/22 anonim ***** válasza:
Amíg hagyta. Azért nem mértem egy idő után, mert nagyon ficergett és nem lehetett. Pár hós korában.
máj. 2. 15:54
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Volt de sosem használtam.

Nem maradt egy helyben, hogy a mérleg megmérje, a védőnő havonta nézte, nekem az elég volt.

máj. 2. 18:10
 20/22 anonim ***** válasza:
Mi a macska módszerrel mérjük. Rendes mérlegre rá babával, utána nélküle. Egész pontos.
máj. 2. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!