Hogyan mértétek a babátok súlyát naponta, ha nem használtatok babamérleget?
az
én béreltem a gyógyszertárból. mivel picike volt a babám, és kevés tejem, nem naponta kellett mérnem hanem minden étkezés előtt és után.
de egy egészséges, jól fejlődő babát csak heti 1x kell mérni, arra meg leviheted a védőnőhöz
esélytelen
én béreltem 1000 ft egy hónapra
Naponta kár méregetni. Elég hetente, ha nincs mérleg, ott a védőnő v a gyerekorvos.
Én kölcsönkaptam egy mérleget, de alig használtam, mert ránézett a lányom a cicimre, és hízott 10 dekát :)
A mérleget már visszaadtam, azóta havonta járunk a védőnőhöz.
Én elvittem kéthéttel ezelőtt a most 8 hós lányomat,h megmérje , mert több mint egy hónapja nem mértük. Nekünk nincs otthon mérleg. Bementem a dokihoz, és mondtam h méretni szeretném. Erre meg azt mondja h a védőnő most szabin van egy hétig (két szobás, egyik orvosé másik a védőnőjé) és mondmo de mérje már meg,mert...
És nem mérte meg a szemétláda!! Naghyon egy undorító nő ,még a szobából sem kellett volna kimennije,mert átjárós, kb 2 métert kellett volna megtenni,de lusta volt. Egy hónap múlva új lakás, új "orvos" .
Szóval kedves Kérdező védőnőhöz járunk méregetni.
Én lenni felelőtlen ezek szerint, mert csak havonta méricskélem a csemetéimet(1éves korukig), utána meg amikor eszembe jut ráállok velük a mérlegre.
Amúgy miért nem vennéd észre, hogy szépen nő a kicsi?
Szemmel láthatóan nőnek. A méregetés arra jó, hogy kiborulj, mert esetleg nem a nagykönyvet teljesíti a kicsi. Egy nagyobb kaki mérés előtt és máris borul minden.
Oké, akkor végül is hetente letudom méretni a védőnőnél.
Az jó, mivel kisétálok a panelból, át az úttesten és ott is van a rendelő, tehát nem is kell nagy távot tenni ilyen pici korban sem.
Kölcsönözhetnénk mérleget, de ha nem kötelező, akkor megkímélném magunkat a költségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!