Meddig használtatok rácsvédőt?
Nálunk végig volt, de hasznát csak addig vettem, amíg csak forgott. Sokszor csapódott neki. Nekem hasznos volt.
Amikor lejjebb tettük a matracot, akkor tök fölösleges volt, mert ahogy járkált körbe-körbe mindig letaposta, meg tépkedte. Volt, hogy éjszaka kikalimpált a keze vagy a lába a rácsokon, de sosem szorult be vagy ilyesmi.
Aztán 11 hónaposan leesésgátlós "nagyfiús" ágyat kapott, annak a karfájára viszont feltettem körbe a rácsvédőt, mert állandóan lefejelte álmában.
Nem volt és nem is lesz. Most 4,5 hónapos, már koppantja a fejét a rácson, de inkább koppantsa, mint belefolytsa magát.
Elinte egy kis takarót ott tartottam az ágya végében összehajtva, de amikor egyik nap arra mentem be, hogy teljesen magára húzta és úgy kalimpál alatta, mint aki nem kap levegőt, azóta teljesen üres a kiságy, csak a gumis lepedő van benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!