Miért normális az ha a gyerek nem iszik se tápszert se anyatejet 1 éves kor alatt vagy az után?

Rosszul olvastad akkor
Tej alapú élelmiszer
Kisebb lányom 10 hónaposan elutasította a tápszert. Mit kellett volna tennem? Tömjem meg? A tejet sugárban köpte ki.
De evett sok joghurtot, sajtot, túrót
Ja és mindkét lányomnak 6 hónapos korára 2 étkezés volt kiváltva. Akkor nem nem volt ez a who-s 6 hónapos hülyeség.
Ja és mindkettő tervezett tápszeres gyerek volt

Az anyatej nem pótolható. A tápszer csak ócska pótlék. A tehéntej az, amire semmi szükségük.
De ha túl korai hozzátáplalás miatt elutasítja az anyatejet/tápszert, visszafordítani nem lehet.
Egyéves korig csak "mellétáplalast" szabadna, hogy csak ismerkedjen az ízekkel akár tápszeres, akár anyatejes és utána átállni.

Kérdező!
Én igény szerint szoptattam 2 éves koráig a lányomat. Engem meg a tápszerrel/tejpéppel/tejitallal nem hagytak békén, hogy az kell.
Még a gyerekorvos is... Pedig evett jól, tejem rengeteg volt. Egyszer fel is írta a Sinlacot, hogy az "kell".
Minek? A lányom kihányta,ahányszor próbáltam neki adni. Úgyhogy feladtuk. Kapott anyatejet,amennyit csak kért.
2 éves koráig nem volt kiváltva étkezése.
Mivel 1 éves korig csak HOZZÁtáplálás van, nem is szabadna kiváltani étkezést... De sok szülő nem törődik vele.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!