Használtatok már ilyet?
Van egy kislányom, ilyen gyerekes cikkeket angolul is olvasok
A magyar mellett. Kislányom kicsit megfázott, ilyen vízszerű ami kifolyik, semmi extra. Youtubon rengeteg felvétel van,hogy a babáknak sóoldattal orrmosó fecskendővel tisztítják az orrát,hogy az egyiken be a másikon meg egyszerűen kifolyik a víz. Valaki használ ilyet?
Légyszi, olyanokat ne írjatok, hogy azt sem tudom mi ez, én nem használom stb...
Hasznos válaszokat pedig köszönöm.
Addig volt szimpatikus, amíg ki nem próbáltam magamon. Nagyon kellemetlen.
Míg az orrszívás nem az, azt is próbáltam. Orrmosást lehet orrszívóval is, mindig úgy csináljuk.
Előnye a kézi orrmosáshoz képest, hogy géppel biztosan nem marad bent pangó víz.
Amikor gép nélkül mostam át magamnak, mindig maradt víz vissza, még a fülemben is. Egyeztettem erről fül-orr gégésszel is, ezért se ajanlja gyerekeknél, csak a gépit.
Próbáld ki magadon.
Én ha érzem, hogy nagyon "beállt" az egész arcom kb. a takonytól, akkor alkalmazom, de borzalmas. Csak azért csinálom, mert tudom, hogy egyébként hasznos, utána van egy megkönnyebbült érzés a fejemben, de közben kb. az a feeling, amikor a strandon tele megy az agyad is vízzel. Én ennek rendszeresen nem tenném ki a gyerekemet, pláne ha még pici és nem érti, hogy ez tulajdonképpen jó. Nem volt még olyan betegsége, amit a sós vizes orrspray és az orrszívás ne oldott volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!