Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használtatok már ilyet?

Használtatok már ilyet?

Figyelt kérdés

Van egy kislányom, ilyen gyerekes cikkeket angolul is olvasok

A magyar mellett. Kislányom kicsit megfázott, ilyen vízszerű ami kifolyik, semmi extra. Youtubon rengeteg felvétel van,hogy a babáknak sóoldattal orrmosó fecskendővel tisztítják az orrát,hogy az egyiken be a másikon meg egyszerűen kifolyik a víz. Valaki használ ilyet?

Légyszi, olyanokat ne írjatok, hogy azt sem tudom mi ez, én nem használom stb...

Hasznos válaszokat pedig köszönöm.

nov. 17. 21:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Férjem használ az allergiaszezonban, nagyon hasznos. Illetve a Németországban elő barátnőm, de igazából ők se úszták meg az orrmandula-műtétet… szóval nem tudom hogy mennyire hatékony.
nov. 17. 23:08
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Használtunk, de nem babakorban, csak 4 éves kortól. Sőt, én magam is használom, nekem rendszeresen van arcüreg gyulladásom, megváltás tud lenni.
nov. 18. 01:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Addig volt szimpatikus, amíg ki nem próbáltam magamon. Nagyon kellemetlen.

Míg az orrszívás nem az, azt is próbáltam. Orrmosást lehet orrszívóval is, mindig úgy csináljuk.

Előnye a kézi orrmosáshoz képest, hogy géppel biztosan nem marad bent pangó víz.

Amikor gép nélkül mostam át magamnak, mindig maradt víz vissza, még a fülemben is. Egyeztettem erről fül-orr gégésszel is, ezért se ajanlja gyerekeknél, csak a gépit.

nov. 18. 07:13
 14/17 anonim ***** válasza:

Próbáld ki magadon.

Én ha érzem, hogy nagyon "beállt" az egész arcom kb. a takonytól, akkor alkalmazom, de borzalmas. Csak azért csinálom, mert tudom, hogy egyébként hasznos, utána van egy megkönnyebbült érzés a fejemben, de közben kb. az a feeling, amikor a strandon tele megy az agyad is vízzel. Én ennek rendszeresen nem tenném ki a gyerekemet, pláne ha még pici és nem érti, hogy ez tulajdonképpen jó. Nem volt még olyan betegsége, amit a sós vizes orrspray és az orrszívás ne oldott volna meg.

nov. 18. 08:14
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
nov. 18. 09:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Én csak magamon szoktam, de meglangyosítom a sóoldatot előte és akkor nem is kellemetlen. Hideggel az. De a gyerekemmel nem erőltetem, csak mindig felajánlom neki.
nov. 18. 11:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Clinsin Med-et használok. Nem kellemetlen egyáltalán, 2 perc az egész, es sokkal több trutyi kijön mint orrfújással vagy porszívóval (igen, kipróbàltam magamon😅)
nov. 18. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!