2 hósan kettest használtunk. 2800grammal született. De ez valtotó. Ha 1 kilókat hízik a babád vagy többet az első hónapban akkor kellesz a kettes, nekem 500grammot hizott, nagyon változó. Ha még nem született meg akkor is vehetsz már előre kettes pelust, úgyis hasznodra lesz. De 2 hó körül kellhet a kettes, szerintem, de megint csak azt tudom mondani hogy attól függ hogyan fejlődik a baba, hogyan nö, hízik.
nov. 12. 20:28
2/9 anonim válasza:
3610 grammal született, 2es pelussal kezdtünk.
nov. 12. 20:43
3/9 anonim válasza:
Én 2 csomagot használtam el (libero newborn volt) utána már 2-est vettem.
3-4 hetes, nem emlékszem pontosan csak arra, hogy vettem még 1 csomagot belőle. 3,2 kilóval született de megszenvedtünk a szoptatással, 3 hetes korig csak keveset hízott.
Nagyobb gyerek 3,6 kilóval született és max a kórházban volt jó az 1-es pelus, hamar váltani kellett a 2-esre.
nov. 12. 20:51
4/9 anonim válasza:
2 honaposan kellett a 2-es kb es 3 kiloval szuletett.
De ha meg nem szuletett meg, ne tarazz be nagyon elore, vegyel 2 csomaggal aztan csokolom. Majd amikor kell, veszel meg.
Nem tudhatod, hogy pontosan mekkora lesz es hogy fog hizni.
nov. 12. 21:07
5/9 anonim válasza:
Rögtön 2-est adtak rá a kórházban. Otthon megpróbáltuk az egyest, de egyértelmű volt, hogy kicsi, mert mindig baleset lett. 3300/49
A második gyereknek már nem is vettem 1-est. Ő 3530/53 volt, szóval jó döntés volt.
nov. 12. 21:19
6/9 anonim válasza:
3500 grammal született a fiam, kettessel kezdtünk, aztán azt sem sokáig használtuk.
nov. 12. 21:49
7/9 anonim válasza:
3180 grammal született, 2 hónapig 1-es pelenkát használtunk.
nov. 13. 06:50
8/9 anonim válasza:
2960 g-mal született, mi is 2 hósan váltottunk 2-es-re.
nov. 13. 09:09
9/9 anonim válasza:
Sosem használtunk egyest. Alapból kettessel kezdtünk, de az is csak pár hétig volt jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!