Használtatok pólyát a babátoknál?
Van értelme venni? Ha igen, milyet?
Illetve szoptatásnál, nem volt zavaró?
Vagy, az elején, simán megfogtátok a babát, vagy egy összehajtott takaróra tettétek?
Vagy, csak túlgondolom?
Lehet biztonságosan fogni egy újszülöttet, minden "sallang" nélkül is?
2x is vettunk, teljesen folosleges. Aludni benne tul puha a babanak, arra nem jo.
Ha a hagyomanyosat veszed ami tobb szalaggal szepen kotozott sonkat csinal a bababol, akkor jol alszik benne olben,(erre jo egy sima pled is, de szopizasnal nem ez a legjobb poz, ahhoz jobb egy sima nagyparna vagy szopiparna.
Leginkabb arra jo h odaadd olyan embereknek, akik nem komfortosak picibaba megfogasaban mert tartja a nyakat vmennyire (nagyobb tesonak, dedinek).
Kerdes h nagyszulok rokonok covid idejen mennyire latogatjak most.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Leginkább, magam miatt aggódtam, hogy tudom-e majd megfelelően tartani.
De, majd kiderül, nem fogtam még ilyen pici babát, devemberben fogok szülni.
Rokonokkal, egyátalán nem fogunk találkozni. Nem most van az ideje.
A nagyszülők, az elején, csak kép vagy videó, telefonhívás formájában fogják látni a kicsit, mivel mindenkinek van krónikus betegsége nem kockáztatnánk.
Ha letelik az első 1 hónap, édesanyám, majd lehet eljön személyesen is, de csak védőöltözetben.
A férjem szülei, meg majd csak jövő tavasszal, ha úgy áll a járvány, akkor fogják élőben látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!