Hasfájásra mit használtatok a babátoknál?
sziasztok most 10 hetes a kisfiam és már mindent kipróbáltam
nála infacol,bio-gaia,colief,kamillás homeopátiás bogyó,édesköménytea és mégsem jó neki semmi! van esetleg valami tanácsotok hogy mit is kéne vele csinálnom! a válaszokat előre is köszönöm!!
Én az édesköményt és a kapormag teát felváltva adtam neki! Jókat pukizott tőle!! :)
De ha tápszeres lehet nem jó neki a tápszer.. Mi a milupa fermentáltat ettük de sajnos azt már nem gyártják!
Espumisan, teljesen tökéletes!!
és ez nem "gyógyszer" nem hat a májra, szóval nem látom értelmét a köménymagos teának, meg társainak. sőt inkább én azoktól tartok. a kamilla kimondottan szárít, nekem semmire nem is vált be (macska szeme be volt gyulladva, a kamilla nem ért semmit, adtak kegyesen vény nélkül szemcseppet, de ugyanígy pattanásra, semmire nem jó)
A most 3 éves lányomnak a papaverines görcsoldó vált be, nagyon hasfájós volt, de ez segített. Sokan ellenzik, mert mákból, vagy miből van, de én megkérdeztem a gyógyszerészt és azt mondta, ami mennyiség benne van, az nem ártalmas. Segített is, egyébként orvos írhatja csak fel, receptre kapható. Nálunk a gyerekorvos automatikusan felírja a gyerek születésekor. Most 5 hónapos fiamnak egyszer adtam csak belőle, kb. 1 hónapos korában, segített neki is, de neki az Infacol is bevált.
A papaverines görcsoldó 500 Ft alatti termék, ha jól emlékszem.
9-es vagyok, itt mások is írnak a papaverines cseppekről:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Sokkal hatásosabb, mint a méregdrága Colief.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!